![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Nero 6 este bun dar in vista....nu merge. Eu folosesc in vista Ashampoo Burning Studio 7 un fel de clona de Nero 6....care stie si Blue-Ray...nu mi-a stricat nici un DVD...lucru care era sa zicem zilnic la Nero 7... Nero 8 am instalat am rulat am sters..in mai putin de 30 de minute toate 3. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am si eu o intrebare, si anume: Am o imagine format DVD, si vreau sa o ard, problema e ca imaginea are 7,33 GB, si as vrea sa o scriu pe un DVD pentru a o vedea si pe dvdplayer. Am dvd writer double layer, dar cum sa scriu in double layer? sunt discuri speciale? Si inac o intrebare: vreau sa fac un DVD cu meniu cu tot, dintro serie de filme, care in format avi ocupa un dvd (daca se poate sa le pun dvd fara sa le transform in vob) Ma poate ajuta cineva? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da, cumperi un disc dual-layer, aplicatia de scriere detecteaza mediu si totul devine banal de simplu. Depinde ce vrei sa faci cu acel disc. Daca vrei sa-l redai intr-un DVD Player, conversia in format MPEG2 este cea mai indicata. Cu Nero Vision sau Pinnacle Studio poti face atat meniurile cat si conversia. Daca vrei doar sa le redai pe un PC, meniul il generezi cu un program pentru crearea de aplicatii Autorun si asta este. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Oki, merci mult.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |