![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
search. s-a discutat si tot rasdiscutat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- e utila si de aceea s-a mai discutat. daca ti-e lene sa cauti atunci o sa te "indrume" un moderator. si da... bai pentru mine e urat.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com Last edited by Mad_Turnip; 09-11-2007 at 08:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
Ti-am inteles "buna intentie". Doar ca nu-mi plac cei care fac pe desteptii. Comenturile tale sunt = 0. Am pus o intrebare. Cine ma poate ajuta OK. Cine NU sa se abtina. Si cu privire la cautat si rascuatat prin topicuri si raspunsuri.. eu NU AM TIMP. Vezi-ti de treaba tinere.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Inainte sa "pui o intrebare" e bine sa cauti intai pe forum daca nu cumva a mai fost pusa de altcineva. Poftim: 4GB in XP 32bit Si da, fara "bai" ar fi de preferat.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |