![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Targoviste | soft de monitorizare hdd
Am urmatoarea configuratie c2d 2140@2140MHz , Asus P5B, 2GB UMAX 800, X1950 pro si HDD seagate 320GB, 16M, sata2 NCQ toate cele si totusi nu sunt multumit de cum precuteaza pc-u. Acum ma gandesc sa nu fie de la hdd ca saracu caraie mereu , poate nu face fata si ramane in urma si deci ma intrebam daca exista vreun sofware de monitorizare in timp real sa ma conving si eu?
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Man, dar gândeşte-te, totuşi, la dimensiunile jocurilor de azi, de GB întregi. Totuşi, oricât ram ai, datele tot de pe hdd se citesc, chiar şi pentru o dată, darămite de fiecare dată când se face un (pre)load in-game ?!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Targoviste |
dar nu e vorba de jocuri, de exemplu cand scriu un dvd mi se misca pc-u de parca cine stie ce-as face, imi ia greu comenzile, apar greu ferestrele, cat despre task manager , nu am nimic de HDD, numai de network, mem si CPU.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
cand scrii dvd-uri e normal sa iti mearga greu pcul, ca 4.5 GB cat are un dvd nu-ti incape in RAM ![]() in task manager, ca sa vezi ce proces foloseste hardul, te duci in tabul processes, dai view\select columns si bifezi I/O Read bytes ; I/O Write bytes.
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
chestia asta mi se intampla in w2k, dar in xp nu. Si pe nici un calculator mediu nu am intalnit sa imi mearga greu calculatorul.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
PIO anyone?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |