![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
intampin o problema ciudata. nu pot scrie DVD-uri. mi se blocheaza la un moment dat si ingheata acolo oricat l-as lasa. am incercat cu 3 marci de DVD RW: samsung, phillips, LG (extern). am incercat cu marci diferite de DVD blank am incercat dupa reinstalari de sistem din 10 DVD reusesc sa scriu 2. care in general merg de prima data. apoi ceva se intampla si nu mai pot scrie niciunul cu respectivul DVD RW. incep sa cred ca e o incompatibilitate hardware. a mai patit cineva asa ceva?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pai, am incercat cu nero7 si cu nero6. ce-i drept nu am incercat cu un alt soft. dar nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme de acest gen din cauza lui Nero o sa incerc si cu alt soft.un amic ITist spunea ca e posibil sa fie de la placa de baza care are nforce (si zice ca sunt probleme cu driverele placii de baza)
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Ai instalat cumva si Alcohol 120% ? Daca da ia uita-te in sa vezi la options daca nu ai cumva bifat IGNORE MEDIA TYPE si debifeaza-l.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |