![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Office 2007 Romana
Sunt frustrat,nu mai pot,toata noaptea ma chinuisem cu word,din office 2007 Vroiam sa il cumpar...da,cum sa nu,mai ales dupa cum vad nici macar ce ar trebui sa faca,nu face Am instalat language pack in romana,ma asteptam sa imi corecteze cat de cat texturile...nimic Unde am gresit?,cu ce am gresit?...sau asa e office 2007 de felul lui Am sute de pagini,referate,de la faculta,hartoage la greu la firma...si sincer nu am timp si nici chef sa le corectez manual,una cate una,litera cu litera in romana corect gramatical Mi se spunea sa folosesc office 2003 cu proofing tools,insa altii au spus ca office 2007 cu language pack e acelasi lucru Acuma nu poate office sa imi faca spell check in lb rom?,sau am gresit eu undeva.Am instalat language pack,am setat din office,tot in lb romana.Si ii dau asa de faza"Romania"...si nu mil corecteaza,ii dau"muntii tibles"..tot nimic presupun ca i se pare corect gramatical imi spune ca nu gaseste greseli in text,nu mai inteleg,sunt rupt de oboseala si de nervi Nu exista un program care sa imi converteasca documentele in romana? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Iti zic cum e la ala in engleza ca la versiunea in romana nu stiu cum le-au denumit... Word Options -> Autocorrect Options -> si selecteaza acolo romanian.dic (tre' sa fie instalat automat odata cu language pack). Mai apoi bifeaza Check Spelling As You Type si Check Grammar With Spelling si ar cam trebui sa fie ok.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Mersi,prima etapa o mers,desi nu am gasit acel romanian.dic ,am gasit gateva lucruri downloadate de pe net,le-am adaugat,si merge treaba Insa la faza a doua,nu merge,1 la mana,nu le corecteaza automat,numa mi le subliniaza,trebuie sa dau eu separat pe fiecare cuvant si sa selectez cum as dori sa fie denumirea corecta in lb rom.Si 2 la mana,am incercat ctr+a,la tot textul scris,insa nu il corecteaza Am pus si un print screen,am bifat toate lucrurile alea de corectare automata samd..insa parca nu le executa Am intrat in toate optiunile posibile,autocorectare,si altele...nu mi le face automat | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Sunt bifate optiunile care te intereseaza dar nu stie sa corecteze direct (sau poate ma insel eu ?) si va trebui tu sa recitesti textul si unde este subliniat sa corectezi manual. Avand in vedere ca o sa ai ceva de lucru iti doresc spor la treaba !
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
trebuie sa dai CTRL+A pe tot texturl si la language sa selectezi romana... el crede ca introduci in engleza. NORMAL... trebuie sa mergi in control panel la language input si sa iti introduci Limba romana ca limba de tastate DAR cu tastatura in engleza (asta ai tu in fata)... apoi o sa poti selecta in language bar RO EN... si office iti va detecta automat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- trebuie sa dai CTRL+A pe tot texturl si la language sa selectezi romana... el crede ca introduci in engleza. NORMAL... trebuie sa mergi in control panel la language input si sa iti introduci Limba romana ca limba de tastate DAR cu tastatura in engleza (asta ai tu in fata)... apoi o sa poti selecta in language bar RO EN... si office iti va detecta automat.
__________________ declaratia de avere... Last edited by samov; 13-05-2008 at 04:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
eu gasisem un kit cu titlul multi-languge pack si nu mi-am dat seama cand l-am instalat ca era de fapt decat english. am gasit un torrent cu kitul in romana. chestia cu auto correct o fac din language toolbar si merge. merci
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |