Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2008, 13:36   #1 (permalink)
Registered User

Office 2007 Romana

Sunt frustrat,nu mai pot,toata noaptea ma chinuisem cu word,din office 2007
Vroiam sa il cumpar...da,cum sa nu,mai ales dupa cum vad nici macar ce ar trebui sa faca,nu face
Am instalat language pack in romana,ma asteptam sa imi corecteze cat de cat texturile...nimic
Unde am gresit?,cu ce am gresit?...sau asa e office 2007 de felul lui
Am sute de pagini,referate,de la faculta,hartoage la greu la firma...si sincer nu am timp si nici chef sa le corectez manual,una cate una,litera cu litera in romana corect gramatical
Mi se spunea sa folosesc office 2003 cu proofing tools,insa altii au spus ca office 2007 cu language pack e acelasi lucru
Acuma nu poate office sa imi faca spell check in lb rom?,sau am gresit eu undeva.Am instalat language pack,am setat din office,tot in lb romana.Si ii dau asa de faza"Romania"...si nu mil corecteaza,ii dau"muntii tibles"..tot nimic presupun ca i se pare corect gramatical imi spune ca nu gaseste greseli in text,nu mai inteleg,sunt rupt de oboseala si de nervi
Nu exista un program care sa imi converteasca documentele in romana?

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 13:55   #2 (permalink)
LR
Registered User

Iti zic cum e la ala in engleza ca la versiunea in romana nu stiu cum le-au denumit...

Word Options -> Autocorrect Options -> si selecteaza acolo romanian.dic (tre' sa fie instalat automat odata cu language pack). Mai apoi bifeaza Check Spelling As You Type si Check Grammar With Spelling si ar cam trebui sa fie ok.

LR is online now    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 15:14   #3 (permalink)
Registered User

Mersi,prima etapa o mers,desi nu am gasit acel romanian.dic ,am gasit gateva lucruri downloadate de pe net,le-am adaugat,si merge treaba
Insa la faza a doua,nu merge,1 la mana,nu le corecteaza automat,numa mi le subliniaza,trebuie sa dau eu separat pe fiecare cuvant si sa selectez cum as dori sa fie denumirea corecta in lb rom.Si 2 la mana,am incercat ctr+a,la tot textul scris,insa nu il corecteaza
Am pus si un print screen,am bifat toate lucrurile alea de corectare automata samd..insa parca nu le executa
Am intrat in toate optiunile posibile,autocorectare,si altele...nu mi le face automat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	767
Size:	122.0 KB
ID:	297864  

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2008, 09:39   #4 (permalink)
LR
Registered User

Sunt bifate optiunile care te intereseaza dar nu stie sa corecteze direct (sau poate ma insel eu ?) si va trebui tu sa recitesti textul si unde este subliniat sa corectezi manual. Avand in vedere ca o sa ai ceva de lucru iti doresc spor la treaba !

LR is online now    Reply With Quote
Old 13-05-2008, 04:05   #5 (permalink)
Registered User

ce fisiere?

ce fisiere ai gasit pe net sa mearga auto correct in romana ca am dat jos language pack si l-am instalat si nu imi vede nici un romanian.dic?

fanta5683 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2008, 04:54   #6 (permalink)
Registered User

samov's Avatar

trebuie sa dai CTRL+A pe tot texturl si la language sa selectezi romana...

el crede ca introduci in engleza.

NORMAL... trebuie sa mergi in control panel la language input si sa iti introduci Limba romana ca limba de tastate DAR cu tastatura in engleza (asta ai tu in fata)... apoi o sa poti selecta in language bar RO EN... si office iti va detecta automat.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
trebuie sa dai CTRL+A pe tot texturl si la language sa selectezi romana...

el crede ca introduci in engleza.

NORMAL... trebuie sa mergi in control panel la language input si sa iti introduci Limba romana ca limba de tastate DAR cu tastatura in engleza (asta ai tu in fata)... apoi o sa poti selecta in language bar RO EN... si office iti va detecta automat.

Last edited by samov; 13-05-2008 at 04:54.. Reason: Automerged Doublepost

samov is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 12:28   #7 (permalink)
Registered User

Thumbs up office 2007

eu gasisem un kit cu titlul multi-languge pack si nu mi-am dat seama cand l-am instalat ca era de fapt decat english. am gasit un torrent cu kitul in romana. chestia cu auto correct o fac din language toolbar si merge. merci

fanta5683 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules