![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dual monitor - TV out problem
Am un GF8600GT cu doua iesiri DVI si un TV-out. Am un monitor pe DVI si TV-ul legat la TV-out printr-un cablu S-VIDEO, si apoi un cablu composit de 10metri pana la TV. Intrarea in TV se face printr-o mufa RCA. Problema este ca in windows, la Display Settings, nu imi apar doua display-uri ci unul singur, adica monitorul. La inceput nu vedeam nimic pe TV, apoi dupa ce am bootat doar cu TVoutul legat si fara monitor, am reusit sa vad si imagine pe TV. Acum stau si schimb iesirea intre DVI si TVout, fara sa pot face un Clone sau dual display....Mentionez ca am cele mai noi drivere de la Nvidia. ![]() ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Daca nu stie nimeni poate il muta cineva la Digital home video Last edited by Prime; 15-01-2008 at 16:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai intrat in control panel la nvidia si sa iti selectezi de acolo clone sau dual view? Clic dreapta pe desktop-Nvidia control panel - set up multiple displays. Si eu am tot 8600GT si ultimele drivere.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Asa imi apare mine la 8600GT si ultimele drivere..eventual reinstaleaza driverele.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am aceleasi drivere, aceeasi placa video...de fapt chipset (ca placa e Leadtek) si chiar monitorul e tot Samsung Syncmaster ![]() O sa reinstalez driverele... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |