Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2008, 20:54   #1 (permalink)
Registered User

Vista C++ Runtime Error

Am urmatorul sistem :

Mb Gigabyte N680-DQ6
CPU Quad Core 6600
4Gb Ram
2 X 8800gt puse in sli
4 X 1Gb ram Geil Black dragon
4 hdd-uri de 250 pe sata
pl de sunet X-fi extreme music

Am instalat Vista X64 cu ultimele update-uri, nod32 la fel updatat la zi.
Problema e urmatoarea:
la un inteval de cateva zile (saptamani, aleatoriu) dupa ce deschid calculatorul sau chiar si dupa un restart nu mai imi merge internet explorerul si nici orice alt program ce tine de retea. De ex la Odc dc vreau sa il deschid imi da Visual C++ Runtime Error, la internet explorer se deschide pagina dar se comporta ca si cum nu as avea net,dc inchid fereastra imi da eroare gen "Internet explorer has caused an error and will now close".Nici Opera nu imi merge ,nimic.Restul programelor ce nu au treaba cu reteaua merg fara pb.Singura solutie este sa ii dau System restore sau reinstall de win. As aprecia niste sfaturi de la persoane care au mai avut aceeasi pb. Avand in vedere ca nu pot sa stiu cand mi se declanseaza eroarea nu pot sa o iau pe ghicite si sa dezinstalez fiecare program care il am instalat.

Colegu2002 is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2008, 09:18   #2 (permalink)
Registered User

razvaldinho10's Avatar

Aceeasi problema am avut-o si eu si din pacate nu-ti pot da o solutie.

Dupa ce am instalat Win Vista x64 Ultimate, cu toate programele de care am nevoie (Opera, Strong DC, Nod32, ytorrent, yahoo mess) am avut netul functional si toate programele functionau bine. Apoi am luat decizia neinspirata de a instala si update-urile de Vista si a aparut aceeasi problema ca la tine. Nu-mi mai funtiona internetul pe programele mai sus mentionate si toate dadeau eroare la inchidere, doar pe internet explorer x64 mai putem sa deschid pagini.
La doua instalari de Vista am avut aceasta problema dupa care am decis sa nu mai bag update-urile.

Daca cunoaste cineva o solutie la aceasta problema cu update-urile, sau stie ce patch anume creeaza aceste probleme il rog sa ma ajute, pentru ca nu as vrea sa renunt la update-uri (chiar si la iminentul service pack 1)
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs

razvaldinho10 is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2008, 17:02   #3 (permalink)
Registered User

Macar atat...

Mi-am facut cont aici doar ca sa-tzi spun ca ESHTI UN NESIMTZIT CU SISTEMUL ASTA!!!!! )))) Ar trebui sa itzi FIE RUSHINE!!!!!

kid1 is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2008, 18:47   #4 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Dacă rezişti prin zonă, o să afli că postul tău se numeşte spam/off topic/trollism.

Totuşi, nu la Tech.

Raven is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules