![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Vista C++ Runtime Error
Am urmatorul sistem : Mb Gigabyte N680-DQ6 CPU Quad Core 6600 4Gb Ram 2 X 8800gt puse in sli 4 X 1Gb ram Geil Black dragon 4 hdd-uri de 250 pe sata pl de sunet X-fi extreme music Am instalat Vista X64 cu ultimele update-uri, nod32 la fel updatat la zi. Problema e urmatoarea: la un inteval de cateva zile (saptamani, aleatoriu) dupa ce deschid calculatorul sau chiar si dupa un restart nu mai imi merge internet explorerul si nici orice alt program ce tine de retea. De ex la Odc dc vreau sa il deschid imi da Visual C++ Runtime Error, la internet explorer se deschide pagina dar se comporta ca si cum nu as avea net,dc inchid fereastra imi da eroare gen "Internet explorer has caused an error and will now close".Nici Opera nu imi merge ,nimic.Restul programelor ce nu au treaba cu reteaua merg fara pb.Singura solutie este sa ii dau System restore sau reinstall de win. As aprecia niste sfaturi de la persoane care au mai avut aceeasi pb. Avand in vedere ca nu pot sa stiu cand mi se declanseaza eroarea nu pot sa o iau pe ghicite si sa dezinstalez fiecare program care il am instalat. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Aceeasi problema am avut-o si eu si din pacate nu-ti pot da o solutie. Dupa ce am instalat Win Vista x64 Ultimate, cu toate programele de care am nevoie (Opera, Strong DC, Nod32, ytorrent, yahoo mess) am avut netul functional si toate programele functionau bine. Apoi am luat decizia neinspirata de a instala si update-urile de Vista si a aparut aceeasi problema ca la tine. Nu-mi mai funtiona internetul pe programele mai sus mentionate si toate dadeau eroare la inchidere, doar pe internet explorer x64 mai putem sa deschid pagini. La doua instalari de Vista am avut aceasta problema dupa care am decis sa nu mai bag update-urile. Daca cunoaste cineva o solutie la aceasta problema cu update-urile, sau stie ce patch anume creeaza aceste probleme il rog sa ma ajute, pentru ca nu as vrea sa renunt la update-uri (chiar si la iminentul service pack 1)
__________________ You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Dacă rezişti prin zonă, o să afli că postul tău se numeşte spam/off topic/trollism. Totuşi, nu la Tech.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |