![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| o noua problema cu Yahoo Messenger...
Sorry daca a mai postat cineva problema asta, dat am cautat pe forum si nu am gasit nimic relevant... Treaba sta in felul urmator : acelasi Yahoo Messenger functioneaza impecabil cand sunt logat cu user-ul meu, in schimb are un lag inexplicabil in momentul in care trebuie sa trimita mesaje sotia mea de pe ID-ul personal...imi poate explica cineva care ar putea fi cauza ? Multumiri anticipate.
__________________ >: 4 8 15 16 23 42 execute "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului". As opposed to general belief, God's second name is not DAMN... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sunt exact aceleasi setari pt. ambele conturi - toate default, cu exceptia Insider care e dezactivat. Ma enerveaza ingrozitor . Am reinstalat programul, dupa care a mers OK exact 10 minute, si iar a inceput sa face fente, tot pe ID-ul nevesti-mii. Ma gandesc...oare exista vreun exploit pe care sa-l foloseasca cineva in asa fel incat sa apara problema asta ...?
__________________ >: 4 8 15 16 23 42 execute "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului". As opposed to general belief, God's second name is not DAMN... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Thanks, but no go. De pe laptop merge absolut OK. Problema e pe desktop. Drept antivirus si firewall folosesc Nod32 + Zone Alarm. Iar azi, i-a mers cam 2 ore OK, dupa care iar a inceput sa se balbaie...si o cam enerveaza...si in mod in-direct si pe mine...stiti voi cum e...oricum toate sunt din vina mea
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Acest caz ( din simpatie cu tine .. ca stiu prin ce treci) necesita .. STICKY.. SUPER STICKY .. orice numai sa rezolvam problema ![]() Si acum on topic : poate pare prea complicat .. dar totusi.. un gaim .. sau un trilian .Nu rezolva problema .. dar macar scapi de ea.( de problema )
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
dap...asa ma gandeam si eu - daca nu merge si nu merge, o sa pun Trillian, desi ultima data cand l-am incercat, nu prea mergea (adica, deloc) transferul de fisiere cu Yahoo...diseara o sa dau restore la imaginea de windows, sa vad daca pe "curat" face iar fite... AAA, si inca ceva - poate ajuta - versiunea de messenger folosita este cea noua BETA...o sa incerc sa pun YM7, sa vad daca se rezolva problemele.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |