![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am deschis acest thread deoarece am considerat ca este importanta siguranta calculatoarelor nostre in navigarea pe internet si nu numai! Vreau impreuna sa postam aici parerile vostre despre cele mai bune antivirusuri si firewall-uri! In al doilea rand as dori sa imi spuneti si mie un firewall bun caci momentatn il am pe cel de la kaspersky dar vreau unul personal! Am incercat SynGate dar numai imi merge conectiunea la internet , deci nu stiu ce are si ce tre sa ii fac! Multumesc anticipat!
__________________ Ajutati un biet sarman cu un Audi si un Mertan ![]() ![]() !!!
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ajutati un biet sarman cu un Audi si un Mertan ![]() ![]() !!!
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
In cazul tau cel mai bun firewall in cazul tau e sa-ti scoti cablul de retea din calculator
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
: 127.0.0.1Si ca sa nu fiu offtopicar: NOD32 si online armor firewall. and don't forget: always use your seatbelt
__________________ Bigb | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Si ca sa nu fiu iara offtopicar ![]() Comodo e prea enervant pt mine. Ma tot bazaia la cap cu alertele. Stiu ca puteam sa dau disable la unele, dar ce rost mai avea. Vreau sa detin eu controlul asupra PC-ului meu. Am gasit online armor, care este si el free, dar din pacate nu este suportat vista. madock12: www.personalfirewall.comodo.com/ cu placere
__________________ Bigb | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
lol, eu mi-am bagat F-secure antivirus/firewall si din 5-5 minute sau ceva de genu yahoo messengerul se deconecta asa de capu lui, se conecta la loc iar..si tot asa..am dat disable la firewall si nu am probleme acum. Pot sa folosesc Online Armor si sa tin fsecure firewall disabled?
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Best Antivirus | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() Redman, ce plăcere sadică ai. ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
folosesc kav+comodo(tot il recomanda pig si am zis sa-l incerc) si nu am nici cea mai mica problema...firewall-ul e un pic cam enervant pana il configurezi cum trebuie,dar apoi tace,face si in plus de asta consuma doar 7mb ram! ![]() in medie aveam cam 15 atacuri pe zi,dar de vreo 2 saptamani nu mai apare nici un atac in raport...cam dubios! ![]() inainte sa instalez comodo foloseam outpost,de asemenea extrem de bun,dar consuma ceva mai mult ram,iar cand mai pica curentul ii crapa configuratia,facea figuri si trebuia reinstalat!
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |