![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu stiu exact la ce se refera eroarea dar am doua idei. Una ar fi, probleme cu driverul placii video si a doua ai probleme cu placa de retea. Daca ai placa de retea on-board, dai disable din BIOS si incearca cu una pe PCI.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Hehe, driver_irql_not_less_or_equal exact cu eroarea asta ma lupt eu de vreo 3 zile cu calculatorul unui prieten, dar e vechi calculatorul nu e nou. Eroarea asta apare cand ceva/cineva scrie intr-un loc in memorie nepermis, unde n-ar trebui sa scrie si acel ceva pot fi o gramada de lucruri din pacate, memorie, controler HDD, NIC, drivere etc. La mine cel mai probabil e placa de baza dusa. Mie mi-a mai ramas sa incerc cu alt kit de Xp, ca in rest le-am cam incercat pe toate. Pe tine te ajuta ca ai acolo o informatie ndis.sys. Baga pe google si vezi ce zice, uite cam asa: http://www.google.ro/search?hl=ro&cl...%83utare&meta=
__________________ Reclama interactiva: Cooler AC | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |