![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am fost azi la o colega s-i reinstalez windows-ul. Ghiciti fratilor ce are: cosmarul oricarui service-man ( ) un Riva TNT 2 M64 si un tuner TV.Problema lor e ca au drivere ABSOLUT INCOMPATIBILE. Adica da, computerul functioneaza perfect (daca excludem cele cateva erori de windows - cauzate de placa de baza Ali - si CD-ROM-ul Creative 52X) dar numai dupa 3 reboot-uri. 1) prima oara dupa apasarea butonului de power ajunge direct in ecranul cu "it's now safe to shut down your computer". 2) A doua oara setez rezolutia la 800*600 si cere restart (ii dau ce sa-i fac) 3) A treia oara pun culorile pe 16 biti si iar cere restart Dupa aceste 3 restarturi merge excelent. Acum va rog: cine imi poate spune de unde sa scot driverele cele mai noi pentru o M64? Cele de tuner nu le pot lua pt ca nu stiu ce tuner e. Am uitat sa mentionez ca de overlay la tuner nici nu vine vorba... ------------------ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Ce procesor si ce placa de baza are ? daca are mvp3,ali - 3.53 Daca are intel - orice drivere (eu am incercat cu 5.22,6.31) editezi cheia asta din registry : HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Class\Display\0000\NVIDIA\DirectDraw unde setezi "overlay mode" la 0. Eu am tot m64 si tuner si merge *perfect*. [This message has been edited by mike (edited 05 Ianuarie 2001).] | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
del c:\windows del c:\program files, del filele din c:. asta in primul rand, scapi de 90% din erorile astea idioate, dupaia mai vezi... faza cu tnt/tuner: cauta drivere mai vechi, a mine a mers cu cea mai veche versiune (tnt2 + tuner ati). [This message has been edited by AndreiBB (edited 06 Ianuarie 2001).] | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |