Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-01-2008, 07:35   #1 (permalink)
Registered User

Xp sau Vista

Mi-am cumparat de curand un 8800 GTS 640mb ddr3 si vreau sa stiu daca se merita sa imi instalez vista ptr a rula pe dx10 .Jocurile pe xp se vad super nu am probleme dar vreau sa stiu sa imi bag sau nu vista ?

Bughi2k6 is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 09:56   #2 (permalink)
Registered User

aeon's Avatar

nu merita, directx 10 nu aduce mare lucru in plus

aeon is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 11:57   #3 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Presupunând că, pe lângă acea placă, ai şi restul sistemului pe potrivă, nu văd de ce nu ţi-ai pune Vista, pentru jocuri.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 12:34   #4 (permalink)
Registered User

InFernal's Avatar

mai ales ca acum majoritatea problemelor de performanta si cu driverele sunt rezolvate,nu mai sunt diferente mari de fps intre cele 2 sisteme de operare,acu fiecare cum vrea,eu personal la asa o placa as pune vista,daca as avea ceva mai slab as pune xp,ca sa mai storc 1 fps 2

InFernal is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 12:41   #5 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

poti ramane pe xp daca-ti merge bine. dupa principiul: "if it works, don't fix it"

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 12:53   #6 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by InFernal View Post
mai ales ca acum majoritatea problemelor de performanta si cu driverele sunt rezolvate,nu mai sunt diferente mari de fps intre cele 2 sisteme de operare,acu fiecare cum vrea,eu personal la asa o placa as pune vista,daca as avea ceva mai slab as pune xp,ca sa mai storc 1 fps 2
Ai gasit niste teste mai recente care sa confirme asta ? Eu din ce am testat @work inca sunt diferente, cel putin variantele pe 32 de biti.

Cosmin_C is online now    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 13:42   #7 (permalink)
Registered User

InFernal's Avatar

pai in jocuri e testat de mine,nu prea e diferenta mare,cel putin la jocurile noi, jocuri de pe vremea lui nfs most wanted sau mai stiu eu ce e putin mai nasoala treaba,dar in unreal 2007 practic nu am nici un fps in plus in xp bioshock merge cam cu 20-30 fps in vista si xp cam cu 22-34,world on conflict ,nici o diferenta,nush hl2 episode 2,cred ca asta va avea de suferit din cauza lui vista.oricum in rest,eu sunt mltumit si asa,nu ma omor sa am nush ce detalii in jocuri sau nush cate fps la rezolutii de nush cat si aa16x af16x,imp e sa mearga.

Old 21-01-2008, 16:14   #8 (permalink)
Registered User

Nu am probleme cu calculatoru pot sa bag vista si sa mearga perfect ziceam daca sunt diferente mari intre dx10 si dx9 in jocuri

Old 21-01-2008, 16:45   #9 (permalink)
Registered User

InFernal's Avatar

pentru moment nu sunt diferente de grafica care sa iti sara in ochi,de multe ori nu iti dai seama de diferente decat daca pui screenshot langa screenshot,pana ce va evolua directx10 si va scoate ceva cat de cat folositor (exemlu cum sa intamplat la direct x 9,mai precis la pixel shader 3 HDR soft-shadows si parallax mapping,care chiar au fost ceva de netrecut cu vederea) mai este,momentan direct x 10 ofera ,hmm volumetric lights,si mai e ceva? ca fara astea eu pot trai,si plus de asta un joc care sa foloseasca cat de cat direct x 10 este doar crysis restul sunt niste emulari proaste.sa ma corecteze cineva daca am gresit cu vreo afirmatie in acest post

Old 21-01-2008, 17:37   #10 (permalink)
Registered User

Ai dreptate m-am uitat pe net si inafara de crysis celelalte nu prezinta diferente mari asa ca raman momentan pe xp .Ms ptr ajutor la toti oricum m-am cam lamurit

Old 21-01-2008, 21:02   #11 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
Originally Posted by InFernal View Post
o difereanta de 1-2 fps este insesizibila, mai ales ca ochiul uman nu distinge direfenta intre 33-35 fps si peste aceasta valoare.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 21:15   #12 (permalink)

Deux's Avatar

Quote:
Originally Posted by big_bum View Post
ochiul uman nu distinge direfenta intre 33-35 fps si peste aceasta valoare.
ai zis o mare prostie

Deux is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 22:03   #13 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

peste 35 nu observa. adica daca ai 50, ochiul vede la fel ca la 60. eu asa stiu.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 22:18   #14 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

Citeste asta despre cum "vede" ochiul. http://100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm

Banzay is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules