![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
mai ales ca acum majoritatea problemelor de performanta si cu driverele sunt rezolvate,nu mai sunt diferente mari de fps intre cele 2 sisteme de operare,acu fiecare cum vrea,eu personal la asa o placa as pune vista,daca as avea ceva mai slab as pune xp,ca sa mai storc 1 fps 2
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai in jocuri e testat de mine,nu prea e diferenta mare,cel putin la jocurile noi, jocuri de pe vremea lui nfs most wanted sau mai stiu eu ce e putin mai nasoala treaba,dar in unreal 2007 practic nu am nici un fps in plus in xp bioshock merge cam cu 20-30 fps in vista si xp cam cu 22-34,world on conflict ,nici o diferenta,nush hl2 episode 2,cred ca asta va avea de suferit din cauza lui vista.oricum in rest,eu sunt mltumit si asa,nu ma omor sa am nush ce detalii in jocuri sau nush cate fps la rezolutii de nush cat si aa16x af16x,imp e sa mearga.
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
pentru moment nu sunt diferente de grafica care sa iti sara in ochi,de multe ori nu iti dai seama de diferente decat daca pui screenshot langa screenshot,pana ce va evolua directx10 si va scoate ceva cat de cat folositor (exemlu cum sa intamplat la direct x 9,mai precis la pixel shader 3 HDR soft-shadows si parallax mapping,care chiar au fost ceva de netrecut cu vederea) mai este,momentan direct x 10 ofera ,hmm volumetric lights,si mai e ceva? ca fara astea eu pot trai,si plus de asta un joc care sa foloseasca cat de cat direct x 10 este doar crysis restul sunt niste emulari proaste.sa ma corecteze cineva daca am gresit cu vreo afirmatie in acest post
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bigb | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Citeste asta despre cum "vede" ochiul. http://100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |