![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| No audio/video playback
Este a doua oara cand dau peste aceasta problema.Absolut din senin mi se intampla sa nu imi mai mearga playback-ul audio/video,de exemplu si atunci cand dau play la ceva in winamp,sunet=0,nici macar bara de progres nu avanseaza(la fel si pentru filme).Ultima data cand mi s-a intamplat am rezolvat totul cu un System Restore.Acum nu a mai mers,am incercat sa reinstalez codecurile care le aveam,apoi sa instalez altele si nimic. Inafara de formatare mai exista alte solutii?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am rezolvat pana la urma problema cu playback-ul video..doar sunetul nu reusesc de nici o culoare sa il fac.Cand dau play oricarui fisier audio/video,in boxe se aude doar un bazait constant
__________________ My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt. Last edited by spoe; 21-01-2008 at 21:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Suuuper, nimic despre configuratia hardware, nimic despre drivere, codecs, setari, etc... sper sa intre pe forum si mama omida, e singura care poate ghici ce se intampla in PC-ul ala fara nici un fel de informatii clare despre problema.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |