![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vreau si eu un editor de texte care sa stie: Syntax highlighting pentru: C,PHP,HTML,ASM, sau macar sa se poata definii regulile de highlight pentru limbaje noi. Sa stie de multi-document (nu e required, dar ar fi nice) Sa fie simplu (fara zeci de mii de icoane, toolbaruri, etc.) Sa fie mic si rapid. Sa fie free. Sa mearga [si pe] Win 9* Thank in advance ![]() ------------------ File permision of the beast: rw-rw-rw- | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Torque, textpad nu are syntax highlighting... Are, ce-i drept, o tona de alte functionalitati utile (search/replace cu regexp, una dintre delicatese), drept pentru care il folosesc cu inversunare si l-am instalat pe absolut toate computerele pe care am lucrat din 1996 incoace (cred ca era pe la versiunea 2x in acea vreme). Pentru syntax highlight pe PHP, HTML si C++, foloseste cu incredere phped-ul ( http://www.soysal.com/PHPEd/download.html ). Pentru ASM ? - IDE-ul MS ?PS Sorry Torque ai dreptate, se pare ca lucrurile au mai evoluat de la versiunea 3.2.4 pe care o car pe cd-ul cu toolzuri. Guess what ? Now downloading ... [This message has been edited by Adi[CG] (edited 11 Ianuarie 2001).] | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
4.2.2. rulz, Adi Iar eu il folosesc de curand, n-am prins vremurile cand nu avea syntax higlighting...BTW, l-a testat cineva pentru PHP si/sau ASM? Ca m-ati facut curios... P.S. Este singurul editor '.txt' cu care am reusit pana acum sa deschid un fisier de 400MB+ [This message has been edited by El Torque (edited 12 Ianuarie 2001).] | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pentru cei care n-au incercat inca ULTRAEDIT(www.ultraedit.com)(IDM Computer Solutions(www.idmcomp.com) le recomand sa o faca.Il folosesc de ceva mai mult de 1 an si va spun ma ajutat considerabil.Ca sa nu mai prelungesc cu vorba iata cateva din putinele ULTRAEDIT Features: UltraEdit®/UltraEdit®-32 The editor for all your editing needs. UltraEdit is an excellent replacement for NOTEPAD and a lot more, with support for unlimited file sizes, 100,000 word spelling checker, full HEX editing capabilities, configurable syntax highlighting for programmers, column editing. UltraEdit has all the features you will need. UltraEdit handles multiple files at once, even if they are multi-megabyte files. It is Disk based and only requires a small amount of memory, even for very large files. UltraEdit-32 is designed for Windows NT and Windows 9x, and UltraEdit is designed for for Windows 3.1. One fee allows use of both products. Standard Features: - Disk based text editing - No limit on file size, minimum RAM used even for multi-megabyte files - Disk based text editing - up to 2GB file size, minimum RAM used even for multi-megabyte files - Multiple files open and displayed at the same time - Column mode editing!!!, Insert columns/ delete/ cut/ add sequential numbers - Drag and Drop Editing - File sort (with remove duplicates, ignore case, ascending, descending) - 100,000 word spell checker - Syntax highlighting - configurable, pre configured for C/C++, VB, HTML and Java - Syntax highlighting - configurable, pre-configured for C/C++, VB, HTML, Java, and Perl, with special options for FORTRAN and LaTex. Multiple wordfiles - Automatic word wrap at specified column with hard return - Insert file into an existing document at cursor position - Drag and Drop support from the file manager - Configurable toolbar - Splitter windows - Insert and overstrike modes for editing - Multi-level undo and redo - UltraEdit is Windows 3.x CUA compliant - Find and Replace - Also allows selection of text between caret and find target when shift key is pressed, Replace all in select area - Find in Files, Replace In Files - Goto Line Number/Page Break - Font Selection for display and printer. (Supports all fonts installed including TRUE-TYPE fonts) - Print support with headers, footers, margins and page breaks. - Automatic Line Indentation - Tab Settings - Word Wrap Support - Hexadecimal Editor - Allows editing of any binary file - HEX Cut, copy and paste support - HEX Insert and Delete of characters - HEX Find, Replace and Replace All - Bookmarks - Unlimited number of Bookmarks - Multiple Windows of the same file - Comprehensive macro support, including saving and loading - Context Sensitive Help - Automatic backup file generated with (.BAK) extension in the directory of the original file - UltraEdit retains its screen position each time it is used - Line & column number display (line number display may be disabled) - Pop-up menus with right mouse button. - Text conversion to lower or upper case and capitalization. - Unix/Mac to DOS Conversion - DOS to Unix conversion - Auto detect UNIX/Mac files - Convert Word Wrap to CR/LF's allowing word wrap to be written to file with hard returns - Convert CR/LF's to Word Wrap (removes CR/LF's from file) - Template Support - More ... at http://www.ultraedit.com/products/features.html Probabil mai sunt si alte programe din categoria asta,dar nu stau eu sa caut si sa enumerez care e mai bun si/sau care e mai ciumeg.Asta macar le are pe toate.E simplu,e mic,e rapid,e free(cu crack) si ... and stuff...a primit numeroase Award-uri(www.ultraedit.com/products/awards.html) Ultima versiune este UltraEdit 8.0 si o puteti download-a la: http://www.ultraedit.com/downloads/index.html sau direct la ftp://ultraedit.com/uedit32.zip - tine daor 1247k Are si un inlocuitor de notepad: ftp://ultraedit.com/notepad.zip Versiunea 8.0 este shareware(neregistrata-45zile) insa o puteti inregistra cu crack-ul de mai jos: http://202.103.100.253/newtrends/200012/dm_ue800.zip sau direct introduceti User name-ul: UltraEdit si Unlock code-ul: V8T9C-RDG7G-M6H0W-B1B6M Pentru mai multe informati la:www.ultraedit.com Puteti gasi versiuni mai vechi pe CD-urile Chip. ______________ Well,sa nu credeti ca incerc sa fac reclama sau ceva ca lucrez pt aia,pur si simplu imi vine mie. ------------------ Never say "I'l be right back" ,because you won't be back. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Master Boot Record :D |
cel mai bune e EditPlus 2.. stie php, c, html, perl si altele http://www.*********.ro/dl?id=32 | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
cautam un editor pentru surse C++/Java si cu serarchul forumului ( cautam "Editor" ) aveam numai "no match found".. Pentru cine mai foloseste Textpad ( intre timp a aparut 4.4.2) - se poate sarii peste (sau micsora timul de afisare ) splash (ului) ? Last edited by Nobody; 19-06-2001 at 14:20.. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Care 2 secunde ?? la mine sunt 5! no hai 4.50 da e stressant daca deschizi/inchizi de vre-0 3 ori .. si e tot P166mmx/32MB PS 1: Hmm, se pare ca i-am dat stop prea tarziu. Oricum am impresia ca o conexiune de 33600 e mult mai proasta ca una de 19200. De ce oare ? PS 2: Si zicetzi ca avetzi vre-un cracutz pentru Textpad ?? Last edited by Virtual_Fighter; 21-06-2001 at 01:03.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Mark m-a convins. E clar ca UltraEdit e un mare procesor de text. Dar nu se lasa downloadat. Ce sa ma fac? Stiti vreun alt site, decat www.ultraedit.com/downloads/index.html cu toate mirrors. De pe nici una nu pleca d/l-ul.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Multumesc foarte mult. L-am coborat. N-am reusit sa gasesc pe undeva si inlocuitorul de Notepad. Stii ceva si de el, Razvi? E pe site-ul UltraEdit ca "notepad.zip". Pentru Mark: nu mai e 8.0 e 8.10a. Oare ne mai ajuta dm_ue800.zip?
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |