![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Boot-are de pe USB pe calc care nu are optiunea in BIOS.
Am un laptop Toshiba Stalitte A200-1CR, din pacate acesta nu are optiunea de a boot-a de pe medii USB. Curios este ca in BIOS am optiunea de a boot-a de pe FDD desi nici macar nu exista floppy. Singurele optiuni pe care le am pt boot sunt: HDD / DVD / FDD / LAN. Mie imi trebuie neaparat USB. Ce e de facut? Am un HDD mobil USB pe care vreau sa instalez un Linux si sa lucrez pe acesta cand am nevoie de el de pe HDD-ul mobil, fara a amesteca HDD-ul intern. Se poate asa ceva? Nici n-as vrea sa modific MBR-ul. Ideal ar fi sa selectez mediul de boot-are, respectiv USB si sa plece de pe acesta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Asta e: http://www.linuxquestions.org/questi...evices-471848/ dar ma cam depaseste ce se zvoneste p-acolo.Are cineva traducerea? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
vaaiii....se pare ca sunt dus de tot azi Imi boot-eaza de pe USB dar nu are optiunea activa decat atunci cand e introdus HDD-ul in USB, alminteri nici nu pomeneste de asa ceva. La desktop pot selecta ordinea de boot-are si fara sa am ceva pe USB, pe laptop insa nu.Ciudat! Toshiba rulz! ![]() Merci mult Dezinteres! Si scuze celorlalti | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Jigodie eu cu ubuntu nu am avut nicio problema.In afara de placa grafica pe care nu a vazut`o bine ( si care se rezolva rapid cu envy) totul a mers din prima. Daca poti un copy si paste la erori aici.. si in limita a ceea ce stiu si eu .. am sa incerc sa te ajut
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |