![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
La mine OSR2 se incarca mai repede ca vista, chiar daca e PII. In plus, cand vad gif-ul ala animat, ma apuca o nostalgie.. Daca vrei control la WMP incearca sa folosesti telefonul, majoritatea au programe de remote control pe bluetooth foarte competente. Si ca sa am si eu o nemultumire, va intreb: Ce trebuie sa fac la un vista 32 sa nu mai imi dea erori cand il trezesc din hibernare, in special cand las o opera sau un safari deschise de pe un Lexar flash drive (express card), aceste doua programe fiind instalate in acea locatie ca sa mearga mai repede?? Uneori, cand trezesc bestia din stand-by, nici nu vrea sa vada drive-ul ca trebuie sa-l scot de tot si sa-l bag la loc cu format disk, de obicei la reset/restart incepand sa-l ia la bani marunti cu Check Drive. | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Aseara pe un laptop Toshiba am facut restore la CD de Vista 32 biti cu care a venit laptopul, merge Ok Utorent, cum pun SP1 la Vista cum imi blocheaza routerul, tre sa-l restartez. Apoi, am zis sa testez si pe laptopul lui nevasta-mea, un Dell XPS 1330, tot cu Vista, merg torentii ok, am pus si pe asta SP1, iar blocheaza routeru in momentul cand ma apuc sa trag ceva dupa torenti. Nu inteleg dc, alte updaturi dupa SP1 nu gaseste pe microsoft.com. Faza nasoala ca dupa ce sterg SP1 nu pot sa mai trag dupa torenti, modifica ceva SP1 asta. In rest, se misca destul de ok, si la copiat fisiere, si in 3-4 jocuri care le am, NOD32 Smart Security nu mai da rateuri pe Vista, Kaspersky la fel, doar problema cu netul o am. Si mi-a cerut activare Sp1, aiurea, ca am wind original | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
reeven incearca asta. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=34527
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Am instalat si eu fericit vista azi,dar din pacate nu imi recunoaste placa de retea ADMtek AN983 si am bagat xp-ul la loc pt a gasii driver.Il caut de 2 ore si nu prea am gasit nimica.Am gasit driver dar $ ,ori dadeam click pe un link si cine stie pe unde ma mai deadea. ![]() Pls daca are cine un driver pt ADMtek AN983 nu ezitati sa postati(ofer recompensa)
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Vezi ca AMDtek alea sunt facute de fapt de Pine. Driverul de XP nu merge? http://www.pine-support.com/SCRIPTS/...IC-ADM983B.htm Oricum, cu prima ocazie, arunca pe geam ragalia aia si ia un Realtek cinstit si ieftin.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Multumes muuuuuuuult de tot PigBrother !. Pai da,cu driverul de xp merge(ziceau unii pe forumuri) Asi schimba placa de retea si maine,dar este complicat cu MAC-ul de retea la net. Acum ma apuc sa bag vista din nou. ![]() Later edit :Nu am reușit să instalez driverul la ADMtek,pt k driverul era pt xp vrs 32 biti.Am cautat prin casa altă placă de rețea si am gasit un Realtek RTL8139 ,pe care vista a instalat driverul imediat singur ..dar nu imi dau seama cum imi merge netul pt k trebuia sa sun la provider sa-i comunic noul MAC k am schimbat placa de retea.THX inca o data PigBrother.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html Last edited by Alex2007; 23-03-2008 at 03:17.. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Eu am o mica problema. De cand am instalat SP1 consumul de resurse (CPU/Ram) la orice aplicatie/proces s-a triplat. Iar procesul acela Windows Audio Device (de care nu-mi aduc aminte sa fi fost prezent acum cateva zile) consuma al naibi de mult CPU dupa parerea mea. Este posibil sa fi aparut cand am instalat un update al windowsului cu driverul pentru placa de sunet onboard, desi nu o folosesc. Pot dezinstala cumva respectivul driver/aplicatie?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
am incercat sa instalez SP1 varianta RTM pe Vista Ultimate, dar dupa pasul 3 imi zice ca nu s-a instalat reverting changes bla bla. Error code: 0x800706B5. dc oare? si care e diferenta intre un sistem de operare pe 32 bit si unu pe 64?
| ||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |