![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum "curat" un sistem de operare XP instalat acum 2 ani?
Astazi m-am uitat cu system info si am vazut data cand a fost instalat XP... ian 2006. Functioneaza fara probleme, dar sunt convins ca s-a marit f mult spatiul pe care-l ocupa pe hdd si s-au adunat f multe chestii inutile. Pot face ceva pentru a-l curata in afara de Add/Remove Programs? Si bineinteles riscul de a-l strica sa fie cat mai mic
__________________ Imaginea ma ia in excursie/ Mi se dilata pupila privind irisii/ Sunt in culmea fericirii si vad cum plange o salcie in cascada/De parca s-ar gandi ca vin astia s-o prada... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Crap Cleaner . Opresti antivirusul , dai backup la registri si ..ai rabdare Garantat se va misca mult mai bine si vei scapa de fisierele inutile
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Incearca si cu asta: System Mechanic Pro 6
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti |
hollycor41, recomandarile astea tine-le pentru tine si eu cel putin te-as ruga sa nu incepi sa spui si altora ca e un lucru normal sa iti stergi sistemul de operare de doua ori pe an. Daca tu intr-adevar ai o problema cu XP-ul dupa o perioada de timp, atunci e cazul sa incepi sa verifici componentele hardware. Nu mai confunda Windows XP cu 98. Acum nu spun ca windows xp e perfect, dar atat timp cat ai grija sa dezinstalezi corect programele, sa defragmentezi din cand in cand, sa mai stergi fisierele temporare, mentenanta intr-un cuvant, n-ar trebui sa ai nici o problema de stabilitate si performanta pe parcursul a doi ani spre ex. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|