![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Eu folosesc Xfce. Si uneori, cand vreau speed din ala dus la extrem, mi-am instruit Zenwalk-ul sa aleaga intre Gnome, Xfce si Fluxbox. Fluxbox e atit de rapid, dar in acelasi timp atit de "rudimentar" in materie de ce vezi pe desktop. Oricum, ca interfata "de baza", merg pe Xfce
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
E cam greoi de configurat Fluxbox / Openbox (mai misto asta) dar poate fii facut sa arate super tare daca te pricepi putin si-ti dai silinta. Cam asa arata la mine btw, prin noiembrie 2007
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Prima poza, sus e conky? SK_Kane, tocmai din cauza faptului ca e simplu si se incarca repede, nu am vrut sa-l incarc cu eye candy. L-am lasat "by default", sa-mi incarce numai interfata lui saracacioasa si lipsita de briz-briz-uri. Deh, call me a minimalist. Dupa sistemul zen, in care incercam sa facem lucrurile cat mai simplu posibil.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Eh? De ce vrei PCLOS? Mi se pare distro-ul cel mai de n00b. Incearca un Arch linux. Odata configurat uiti de el.
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
am folosit si releas-ul gnome edition care mi se pare genial insa am o mare problema acolo. Ndiswrapper nu vrea cu broadcom-ul meu wireless. Incredibil e ca aceasta problema dateaza de ceva luni bune si nimeni nu gaseste solutii, inclusiv mike gagiul din spatele release-ului. Asa ca folosesc u placere "infectul" KDE ![]() tocma imi fac ceva timp ptr vineri sa-l pun si pe PS3
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #90 (permalink) | |||
| Quote:
Am vazut ca destula lume foloseste pclinuxos si vreau sa vad si eu cum e .Quote:
Am sa revin cu info despre cum a mers instalarea ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek Last edited by Dezinteres; 14-02-2008 at 21:57.. Reason: Automerged Doublepost | ||||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
sa inteleg ca n-ai adaugat din synaptic nvidia169_xx ?
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
ah da....vb prostii tu imi ziceai de ATI si eu dadeam driver de Nvidia ca exemplu..... interesant. n-am avut pana acuma nevoie de setari ptr refresh rate dat fiind faptul ca folosesc numa notebook-uri pacat de intamplare altfel probabil ca ai fi avut o "casnicie " fericita cu pclos=ul
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema cu drivele placii video. Folosesc openSuSE 10.3. Am un 7300GT. Am luat luat driverele de la nvidia.com cu Yast, dar tot nu imi vede placa mea video. Ce e de facut ? Mersi !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
a aparut SLAX 6 http://www.slax.org/ mini-distributie bazata pe module, special realizata pentru USB sticks vine cu o gama suficienta de programe care poate fi extinsa prin adaugarea de module cu software necesar in mod specific utilizatorului ![]() are si localizare in romana revin cu impresii (de Linux n00b)
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Intrebare. Din experienta voastra, care driver ar da cele mai putine batai de cap? Ma gandesc la placi video, deci e vorba de nVidia, ATi si Intel.
__________________ Asus P5QL-E | Intel C2D E8400 + Asus Triton 75 pasiv | Gigabyte Radeon HD4850 1GB + Accelero S1 | A-Data 4GB - DDR2 800+ | WD6400 AAKS | Audigy 2 ZS | Corsair HX-520 | Antec P180B | Samsung 961BF | Creative T5900 | mouse + tastatura + DVD-RW anonime | | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
(toate celelalte se blocheaza sau oricum nu mai pot folosi calculatorul) si upload nelimitat.
__________________ Heavy-Metal Fan Last edited by icehot; 16-02-2008 at 12:27.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
LE : Mic ghid partitionare hdd ( manual ) pt ubuntu. 1 Se alege partitia pe care vreti sa instalati ubuntu ( poza 1 ) 2 Se Sterge acea partitie ( poza 2 ) 3 Se creeaza o noua partitie cu mount point / ( aveti grija sa lasati spatiu pt swap ) ( poza 3 4 Se creeaza swap`ul 5 You`re ready to go
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Nu l-am mai incercat de mult, vad ca versiunea pe care o am instalata e cam veche, sa vad daca asta nou merge mai bine. Oricum nu am nici cine stie ce calculator... doar uTorrent mi-a mers fara sa blocheze calculatorul pana acum.
__________________ Heavy-Metal Fan | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |