![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
a aparut Kubuntu 8.04 Release Candidate http://windowsandlinux.blogspot.com/...candidate.html si OpenSUSE 11.0 Beta 1
__________________ http://windowsandlinux.blogspot.com/ Windows vs Linux http://amdandintel.blogspot.com/ Razboiul AMD vs Intel | ||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Ce descrii tu acolo este "user maniac" mai pe româneşte...
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Ubuntu 8.04 64bit il folosesc de pe la Alpha2. Ce pot sa zic decat ca au facut treaba buna. Nu suport KDE3. KDE4 pare promitator, dar astept sa iasa macar versiunea 4.1 Deocamdata n-ai mare branza de aplicatii in 4.0
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Kubuntu 8.04 here. Lenovo T61 jucaria pe care e instalat. Parere buna despre el, aproape la fel ca vers 7.10 numai ca are wubi (install din windows). Asta e parerea mea de utilizator incepator in Linux. A, mi s-a blocat de 2 ori pana acum (l-am instalat imediat ce a aparut, pe 25 aprilie) si nu am avut ce ii face, a inghetat pur si simplu (a trebuit sa scot bateria din laptop). Are cineva o recomandare de un file manager grafic asemanator cu Total Comander din win (un fel de MC mai aratos) ![]() Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #176 (permalink) | ||
|
Eu folosesc kubuntu deocamdata pentru ca sunt incepator la linux si ma incanta faptul ca nu e nevoie sa instalez/configurez retea, sunet, etc... Inainte de laptopul asta aveam un desktop, pe care am avut kubuntu 7.10 care nu a inghetat deloc. Acum asta (8.04) a inghetat de 2 ori intr-o saptamana. Asta e viata, mie imi place si asa, incet incet o sa ma obisnuiesc cu linuxul si poate o sa incerc alta distributie. Sau poate o sa fixeze ei scaparile astea. In rest se misca bine. Mi se pare cam la fel cu 7.10 (am kde 3 nu 4). Mi-am amintit ceva ce poate fi esential - nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar freezurile mi-au aparut dupa ce am instalat/configurat Compiz (despre care am citit ca nu e chiar stabil...) Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
|
kubuntu mi se pare mie ori chiar e infect rau? Ori m-am obisnuit cu enviroment-ul gnome din ubuntu? KDE e mult prea complicat pentru mine..nu e asa curat ca si gnome si consuma si mai multe resurse..sincer mi se pare o prostie Back to my sweet old Ubuntu cu enviroment gnome...asta este si va fi tata lor
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
@InFernal kde vs gnome vs xfce ... ca si celelalte versusuri celebre (benzina vs motorina, intel vs amd etc etc) nu va ajunge in veci la o concluzie. Depinde de user si de preferintele lui. Eu refuz sa cred ca KDE e "mult prea complicat" pentru tine, poate doar preferi ceva mai simplu. In cazul asta poti incerca chiar si xfce, care e si mai light si normal ca se misca si mai repede. Tocmai asta e farmecul la linux, TU decizi ce folosesti... Bafta!
|
| | #179 (permalink) | ||
|
nop xfce nu imi place kde nu imi place...daca linuxul nu venea si cu varianta gnome nu il rulam nici in ziua de azi. Gnome a fost dragoste la prima vedere pe vremea cand am instalat SuSe 10.2 parca.
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |