![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1981 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
salutatare si cum incepe postu cum fac sa devin conectabil am incercat metodat din nat settings si nu cred ca fac ceva corect va rog explicati-mi si mie pas cu pas mentionez ca am router asus wl500g pentru utorrent vreau va multumesc
| ||
|
| | #1982 (permalink) | ||
| bmw5 trebuia să pui un număr de ordine la întrebarea ta, dar te iertăm că ești mic și te faci tu mare Pas cu pas nu pot să îți explic, dar dacă îți setezi un IP static 192.168.0.2 spre exemplu (nu știu cum ți le asignează exact) ai o opțiune în router numită DMZ (demilitarised zone) pe care o activezi pt IP-ul tău și astfel ai deschise mai toate porturile. Chestia cu DMZ mi s-a părut cea mai ușoară și mai potrivită dacă te interesează doar un singur PC să fie legat ca și cum ar fi singur, de asta am și folosit-o la routerul meu.Din câte știu poți face asta doar la un singur IP, dacă vrei să ieși cu mai multe pt. să faci un port forwarding. Ceva mai mult info cred că poți găsi aici
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #1983 (permalink) | ||
|
caut soft audio. creez listă, salvez, ascult și la melodia 13, de exemplu, tre să închid computerul. când deschid iar lista de redare salvată vreau să reia de unde a rămas.
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #1984 (permalink) | ||
|
Alo, numere nu stiti sa puneti?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1985 (permalink) | ||
|
La poiu e de neiertat, propun drept pedeapsă să citească de 39 de ori toate legile lui Murphy ![]() On topic: Foobar + plugin de shutdown cred că ar face ce vrei. Trebuie să experimentezi și tu.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #1986 (permalink) | ||
|
617. Care erau tastele cu care controlam diplay mode-ul in Windows 7? (gen Monitor, Monitor + TV, etc)
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1987 (permalink) | ||
|
scuze. 618. caut soft audio. creez listă, salvez, ascult și la melodia 13, de exemplu, tre să închid computerul. când deschid iar lista de redare salvată vreau să reia de unde a rămas.
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #1988 (permalink) | ||
|
618. Vrei sa reia de la secunda din melodie unde ai ramas sau pur si simplu de la melodia cu numarul 13, de exemplu?
|
| | #1991 (permalink) | ||
|
618. Pai asta face si batranul Winamp, cu conditia sa fie inchis "regulamentar".
|
| | #1993 (permalink) | ||
|
619. Probabil ca nu va fi ok in ordinea aia. Daca instalezi intai XP, apoi 7 va fi OK, bootloader-ul lui 7 va adauga si XP-ul la lista de boot.
|
| | #1995 (permalink) | ||
|
620. Am cumparat un dell inspiron 1545 cu ubuntu preinstalat, cand incerc sa pun xp pe el primesc aceasta eroare: http://h50222.www5.hp.com/images/sup...000661_000.png Am citit tot ce am gasit despre chestia asta si nu am gasit un raspuns concludent ![]() Daca a mai facut cineva asa ceva va rog sa ma ajutati si pe mine. Multumesc in avans, Pufulete
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| | #1996 (permalink) | ||
|
620. In ce punct al instalarii primesti acel BSOD?
|
| | #1998 (permalink) | ||
|
620. Eu as banui memoriile ca fiind vinovate. Verifica sa nu fie timing-urile stranse in BIOS, eventual da un Reset to Default Settings. In ultima instanta, fa-le un test cu Hiren's BootCD.
|
| | #2000 (permalink) | ||
|
620. Exact la fel patesc si eu pe un Laptop Acer eMachines eMG725-423G25Mi Intel .
__________________ The way to freedom goes through higher ability. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |