![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #222 (permalink) | ||
|
Ce soft sa instalez sa pot encoda un film normal (xvid,divx-700mb) cu tot cu subtitrare intr-un .3gp pt mobile? Am incercat cu SmartMovie care vede si titrarea, dar dupa encodare subtitrarea refuza sa apara. Multumesc. ps: am un LG Viewty in caz de interes.
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
65. Vezi CCleaner sau vechiul RegCleaner pe partea de regiştrii.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| vista home basic? din cate am citit eu pe net se pare ca nu suporta .mui care ar fi extensia pentru language pack-uri..cica merge doar pentru versiunile ultimate si..proffesional parca...momentan nu am nici net pe el..dar de maine o sa am si o sa pot incerca direct pe el. nu am cum sa folosesc kitul de windows pentru ca laptop-ul a venit cu el instalat deja (am cumparat un laptop din italia). | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ intr-un vesnic upgrade........ | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
68. Sal. Cum fac sa nu ma mi se inchida sau blocheze explorerul la anumite filme sau filmulete mai des. Ori mi se inchide automat explorerul cand intru in folderul cu filmuletul respectiv ori ingheata si trebuie sa dau eu end task si sa inchid "drwtsn32" si se rr explorerul. Astept raspuns... MS
| ||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
68. Aici
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Ceea ce nu inteleg e de ce oare imi face asa numai pe un calculator (am doua pc'uri) ?? Ambele configurate de mine (aceleasi codecuri, soft etc) La unul face, la altul nu face. De ex la mine nu pot baga filmuletele de pe cardul aparatului foto k imi crapa imediat explorerul, dar pe celalalt nu e nici o probblema. Ca sa nu se mai inchida explorerul la mine sau sa inghete tre sa ma duc prin player sa bag filmuletul respectiv si nu sa dau dublu click pe el din folder. In fine, sa vedem daca se rezolva. MS inca o data. Sal. 69. Tot am incercat diverse pack'uri si combinatii de codecuri pana acum si inca nu am ajuns la o varianta COMPLETA sa mearga chiar tot. Voi la ce concluzie ati ajuns?(ce pachet de codecuri e cel mai complet sa mearga totul ok?) MS | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
70. Nu prea este o intrebare de "Cum fac sa ..." dar prefer sa intreb aici decat sa deschid un now thread. Poate sa-mi explice cineva diferenta intre versiunile de XP care exista pe piata? OEM, Student Edition, Home Retail, Professional Corporate. 71. Am nevoie de doua licente de Win XP, pentru niste calc de Office, ce versiune/editie recomandati? si cam cat costa?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |