![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
|
69. Incearca K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0 Vezi sa nu ai nici un codec inafara de pack-ul asta. Mai are si Media player classic ca si player build-in pt. avi si DVD.
| |||
|
| | #242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | 69- MPlayer for Windows Fara codecuri, fara batai de cap. Folosesc MPlayer de aproape 2 ani si rar (RAR) am dat peste fisiere video care sa nu ii placa. Are 2 minusuri in schimb: 1- nu poate afisa meniurile DVD-Video, dar poate rula fisierele video (.VOB) 2- daca ai televizorul conectat la calculator, player-ul nu iti va afisa imaginea si pe TV. Se poate rezolva daca ii specifici tu display-ul principal pe care sa ruleze (se adauga comanda -adapter 2 in consola. se presupune ca TV-ul este al doilea display, iar monitorul ar fi primul. se schimba cifra din coada corespunzatoare cu display-ului pe care vrei sa vizualizezi.) Nu stiu sigur, dar cred ca se poate exclude problema nr. 2 in cazul in care se foloseste o placa video ATI, iar televizorul este setat sa CLONEZE monitorul. Placile ATI folosesc/foloseau OVERLAY pe toate display-urile conectate... pe cand placile nVidia nu.
__________________ YM: l_ice_2005_l | ||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
69. CCCP Project cu, eventual, CoreAVC Professional şi player Media Player Classic e tot ce ai nevoie. MPlayer.. sheesh!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| 72. Formatul e FLV. Posibil sa ti-l recomprime daca bitrate-ul e mai mare decat cer ei (~300kbps).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
73. (sau 72 bis) Recomandati-mi un program bun pentru descarcat filmulete de pe youtube (sau de pe pagini ce contin flash video in general). Pana acum am folosit o dracie numita "4u download youutube video". Isi face treaba, e intuitiv (se deschide o fereastra de salvare imediat dupa ce dai copy la un link tipic yt, stie sa denumeasca automat filmuletele folosind titlul dat in pagina, face nenumarate conversii). Problema e a poti face DOAR conversii catre alte formaturi. As vrea sa le salvez direct flv. Stiu ca genul asta de program se gaseste la discretie, dar am incercat o gramada de balarii si m-am plicitsit. | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
74. Are un buton de "content control", bifezi "block flash movies" or smth de-acolo. Setarea e globala si nediscriminatorie, be warned. Cu AdHunter se face pe domenii & shit... pentru astia mai nubi are un buton "block page content". La mine dintr-un motiv sau altu' nu functioneste rahatu' de AdHunter. Bad Maxthon, bad!
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
Mersi ytrewq, sa vad ce pot programele alea. | ||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
71. Am nevoie de doua licente de Win XP, pentru niste calc de Office, ce versiune/editie recomandati? si cam cat costa? Up ![]() 75. Are cineva un driver pentru un astfel de modem dar pentru XP? Pe situl oficial am gasit numai pentru XP 64 Biti, si eu am nevoie pentru 32. Am mai gasit pe drivers guide dar acolo cer 2 dolari si ceva pt a il putea downloada.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
76. O data la 10 minute imi intra automat in internet explorer pe siteuri de poker , pariuri si la inceputul fiecaruia scrie CiD: . Nu am folosit niciodata Internet explorer si nu am schimbat settings sau altceva. De cateva zile patesc asta Am folosit si spyware doctor ...degeaba
| |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
76. Nu prea mai ai ce face. Din experienta te sfatuiesc sa formatezi partitia pe care ai sistemul de operare si sa reinstalezi. Deasemenea renunta definitiv la Internet Explorer ca aduce dupa el numai chestii dinastea neplacute gen popup-uri, spyware si virusi. In schimb foloseste browserul Mozilla Firefox cu plugin-ul Adbloc Plus si nu o sa mai ai probleme dinasea, ever. -------------------- Editare ulterioară -------------------- 77. Am instalat Sound Forge 7.0 pe Windows Vista si a dat o eroare ca nu gaseste ceva fisier .dll. Nu mai retin numele iar la dezinstall si install nu mai da eroarea dar nu functioneaza functia de record pentru care am instalat programul. Stie cineva de ce fisier .dll este vorba? Sau cum pot sa fac un clean install la program. Last edited by xargon; 09-05-2008 at 19:35.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|