![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #462 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
MS. mult! Am sa le incerc. Sal. | ||
|
| | #463 (permalink) | ||
| Quote:
Pun tot folderul cu drivere de nForce? Sau doar cele de SATA? Si pe care din ele le pun pana la urma? Pana la urma am descoperit acest thread si am rezolvat. Acum mai trebuie sa si testez imaginea. ![]() O ultima intrebare, dupa "injectare" in imaginea de win, la instalare, banuiesc ca nu mai trebuie sa fac nimic nu? Adica se instaleaza singure, driverele, la instalarea winului, corect?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 27-06-2008 at 14:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #465 (permalink) | ||
|
141. Cum fac sa maresc contrastul unor foi scanate cu scanerul la care scrisul(de mana) se vede foarte slab, iar daca printez nu se vede aproape deloc. Momenta folosesc Microsoft Office Picture Manager cu optiunea "Midtone:adjust midtones only" dar trebuie sa fac asta pentru fiecare fisier , eu am nevoie de ceva care sa faca pentru mai un folder, sa nu stau sa deschid mereu cate un fisier si sa fac setarile. Multumesc ! | |||
|
| | #466 (permalink) | ||
|
141. Cu Irfanview File/batch conversion. Bifezi acolo USE ADVANCED OPTIONS, buton Advanced şi modifici ce proprietate a imaginii vrei. Setezi eventual directorul de output şamd. Iniţial vezi ce caracteristică a imaginii trebuie modificată (cred că doar gamma). Să faci un back-p la imaginile iniţiale. Succes!
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #468 (permalink) | ||
|
Poţi salva setările pe care le vrei aplicate şi să repeţi operaţiunea pentru fiecare director în parte. Nu ştiu dacă Picassa are mai evoluată posibilitatea asta. Ar mai fi Photoshop, dar e păcat să-l foloseşti doar pentru aşa ceva.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #469 (permalink) | ||
|
142. care imi poate explica problema? a aparut exact dupa ce-am dezinstalat Mass Effect
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #470 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
143.Am xp instalat pe c:.Ulterior am instalat si vista pe d: si acum vreau sa scap de 2 probleme: 1.vista a expirat si vreau sa-l sterg de pe d ocupa 10 gb degeaba) dar nu vreau sa pierd datele de pe hdd.2.cum fac sa nu-mi mai apara ce sa aleg la bootare,sa plece xp din prima. | ||
|
| | #473 (permalink) | ||
| 144. RealVNC vs. TightVNC vs. UltraVNC vs. _____? Primul vad ca e cel mai "light", in schimb ultimele doua sunt open source. Ce preferati dintre cele 3, sau eventual ce alte alternative cunoasteti?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
|
144. TeamViewer.
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
| 145. ce program sa folosesc pt a recupera datele de pe HDD ( dupa ce au fost sterse ). istoria: aveam 2hdd de 160GB sata, fiecare cu 2 partitii. mi s-a stricat partitia cu Windows ( f multe clustere stricate ). grabindu-ma, am instalat windows pe o partitie dar fara sa aleg formatare. Insa, cand am intrat in WIn, am constatat ca am pierdut tot ce era pe acea partitie. si acum vreau sa recuperez datele de pe partitia aia. multumesc.
__________________ | |||
|
| | #477 (permalink) | ||
|
146. sal all, am si eu o mica problema, ... mi`a disparut bara de jos, nu mai am nici start, nimik, cum fac sa reapara? ms all
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<> | |||
|
| | #478 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
), datele aflate anterior "sub" Windows'ul proaspat instalat s-au dus. Pentru restul de spatiu liber scaneaza cu GDB si vezi ce mai poti recupera.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|