![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #501 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #502 (permalink) | ||
|
151. Cum pot sa fac capturi mai mari de 30 s cu Fraps? Vreau sa fac capturi in jocuri si anumite faze din filme... Se poate face cu fraps capturi mai mari de 30 s sau imi trebuie alt program?
__________________ 6750 + Scythe INFINITY Mugen , P5K, A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800+ Extreme , WD3200AAKS , HIS HD3850 256MB , Corsair 450W , XClio II , Genius 5.1 - lemn + Creative AUDIGY SE , Dell P991. | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
| 152. cum pot opri auto update-ul de la Avira? mentionez ca l-am oprit deja pe cocalar din setari da tot isi face de cap
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #509 (permalink) | ||
| Nu sunt sigur ... daca nu le aveam banuiesc ca nu le puteam vedea nici la numele fishierelor. Dar daca da, de ce nu merge sa le redenumesc. Oricum nu prea mai conteaza, in cateva zile ma covertesc la XP.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #510 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #515 (permalink) | ||
|
155. am instalat Medieval Total war 2 si dupa accea ori de cate ori dau restart la log in in windows imi apare Userul si trebuie sa dau un click pe el initial am crezut ca e din cauza la Netframe, l-am instalat dar problema persista are cineva ceva idee care este cauza pt. care log in in windows se face doar dupa ce dau click pe User-ul meu? (nu e setata parola etc.)
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #517 (permalink) | ||
| 156. Pentru prima parte, tastezi in consola una dintre chestiile de mai jos: shutdown -s --> shutdown (dupa 30 s.) shutdown -r --> restart shutdown -l --> log off Nu exista comanda in Windows care sa "streseze" calculatorul. In schimb exista Prime95 si mii de alte programe special concepute pentru asa ceva.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #519 (permalink) | ||
|
Apasarea butonului de restart poate avea ca efect pierderea de date sau, in cazuri extreme, bulirea SO. Ar fi destul de idiot din partea MS sa ofere o comanda care sa faciliteze coruperea Windows, nu crezi? ![]() Daca esti in fata calculatorului personal si vrei cu tot dinadinsul restart fortat, intinzi deshtu' si apesi butonu' respectiv. Daca te intereseaza sa faci asta altcuiva, "remote", mi-e teama ca nu e totu' ca in filme.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #520 (permalink) | ||
|
157. periodic mi se intampla ca in timp ce sunt pe net sau scriu ceva in word sau vorbesc cu cineva pe messenger brusc fereastra in care sunt sa devina inactiva si sa trebuiasca sa dau click pe ea sa-mi pot continua treaba. in ultima vreme parca s-a accentuat sau deja nu mai suport eu si ma enervez mai tare. are cineva idee ce cauzeaza chestia asta? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|