![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #541 (permalink) | ||
|
165. Am un hard de 300 de gb partitionat in 2 partitii de 150. Una din partitii vreau sa o sparg in doua, una de 15 gb (pe care sa instalez win Xp) si a doua in cat ramane dupa partitionare. Problema este ca nu imi dau seama exact ce trebuie sa fac in Partition Magic 8. Imi poate explica cineva pas cu pas ce trebuie sa fac? Multumesc.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 23-07-2008 at 07:45.. | |||
|
| | #542 (permalink) | ||
|
165. Poti folosi Akronis. Eu am avut o situatie similara cu tine si a mers perfect. PM8 nu am folosit, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Probabil ca intai trebuie sa dai "resize" la partitia pe care "o spargi" si apoi sa faci alta in spatiul ramas. Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #543 (permalink) | ||
|
165. Cumva ai vrut sa spui Acronis True Image? 166. Total Commander poate salva un fisier de config cu toate modificarile facute in el pentru a putea fi incarcate la o noua instalare?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #544 (permalink) | ||
|
165. Da, a vrut sa spuna Acronis True Image. Dar poti sa folosesti si PM8 la fel de usor. Ai 'split' in meniul din stinga.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #545 (permalink) | ||
| 165. Nu folosi PM8, multa lume a pierdut date lucrand cu el. Acronis e sfant pentru partitionare. Quote:
Acolo isi tine Total Commander toate setarile.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #546 (permalink) | ||
|
165. Si tot multa lume n-a avut nici o problema. Cu Acronis n-am facut niciodata split - doar clone, si ma calca pe nervi ca nu pot clona partitii individuale ci doar hdd-ul complet.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
|
165. Daca afli tu cum se cloneaza doar o partitie cu Acronis, sa-mi zici si mie. Eu n-am aflat. Pentru asta folosesc Ghost - care, by the way, este si sensibil mai rapid.
|
| | #551 (permalink) | ||
|
Pai stai un pic, cred ca e o neintelegere. Mai sus, eu ma refeream doar la Acronis, cind am zis ca nu pot clona partitii individuale ci doar hdd-ul complet - tu probabil ai inteles ca nu se poate in general. Ghost e ok - insa versiunea de Windows mi-a facut mici probleme in trecut si nici nu e la fel de rapid ca cel de DOS.
|
| | #552 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.softpedia.com/get/Multime.../AutoMKV.shtml
__________________ ![]() | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
| stiller: Nici mie nu mi-a facut probleme PM8 cat timp l-am folosit (ani buni). Da insa un search pe forumul asta (nu zic pe tot Gogu') dupa PM8, sa vezi cati au avut probleme cu el. Pe de alta parte, inca n-am auzit pe nimeni sa spuna ca l-a lasat Acronis fara partitia de pr0n... Prin urmare, recomandarea mea e Acronis. Nu prea inteleg la ce va referiti cand spuneti "clone". Pentru copii de siguranta exista Acronis TrueImage.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #554 (permalink) | ||
|
168. Incerc sa fac un save profile la Firefox cu Mozbackup dar in meniul lui nu vad nici o versiune 3.0 ci doar o versiune mai veche pe care o mai am inca instalata pe hard 2.0.0.14, este normal? Am instalat ultima versiune de Mozbackup. 165. Am instalat Acronim dar nu am nici cea mai vaga idee cum modific o partitie .... Iar la PM8 nu ma lasa sa dau split la partitie.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 23-07-2008 at 21:45.. | |||
|
| | #555 (permalink) | ||
| Quote:
Nu e vorba de back-up (copii de siguranta), ci de fast deployment, cind ai un nr. de statii de lucru identice din punct de vedere hardware, care statii urmeaza sa ruleze exact aceleasi aplicatii. Ca sa inchid rotund, pentru clone exista (si) Acronis TrueImage.In schimb habar n-am cum se face split cu el pentru ca nu l-am utilizat niciodata in felul asta. TheCrusher, am vazut si eu in primul screenshot ca ai comanda de split grayed out. Nu stiu de ce. S-ar putea sa fie o problema de spatiu - adica s-ar putea sa nu poata face split daca nu gaseste un procentaj de xx% liber pe partitia care urmeaza sa fie splituita. Nu prea mai tin minte in ce situatii te "refuza" pentru ca n-am mai facut de mult d'astea.
|
| | #556 (permalink) | ||
| 165. TheCrusher: Ce ai instalat tu acolo e TrueImage (program de back-up). Pentru repartitionare iti trebuie Disk Director Suite. ![]() 168. MozBackup 1.4.8 imi vede versiunea corecta de FF (3.0.1).
|
| | #558 (permalink) | ||
| 165. OS selector este boot managerul Acronis. Nu este necesar pentru ce vrei tu sa faci, deci nu te afecteaza eroarea.
|
| | #559 (permalink) | ||
|
165. Dupa atatea eforturi am descoperit ca de fapt magarul nu functioneaza pe Vista ![]() Si totusi imi trebuie o solutie sa pot face o partitie in partitie.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 26-07-2008 at 10:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|