![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
13.Stie cineva cum se poate incetini viteza de redare a unui fisier audio indiferent de formatul (extensia) acestuia? Exista vreo optiune in foobar2000? Daca nu, ce software cunoasteti pentru asa ceva (daca stiti poate imi explicati si care este optiunea din program)? | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
la tempo?daca da poti sa modifici cu acid pro de la sonic foundry, ai optiunea 'bpm'
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf Last edited by cccrys; 17-03-2008 at 14:28.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | 14 am un mouse 10butoane de la Genius ... si zapacitu asa de SOFT nu se impaca deloc cu sistemul meu, reinstalat de 2 ori din cauza lui. Blue Screen cu eroare de memorie de .... 5-6 ori/12ore de folosire. Sigur nu e de la memorie. Genius dezactivat ... ~ 3zileUptime Toate butoanele le vreau programabile dar cu Minimize pe Mouse3. Ce softuri de la alti shobolani 10butoane aveti ? | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Negue, ai probleme cu vederea numerelor, chiar şi înroşite? Tu ai numărul 15. 14. Dad Savage, adică vrei să spui dacă poţi scoate nişte frame-uri dintr-un gif animat cu IrfanView, nu ? Tocmai invers.N-am un gif animat la îndemână, dar uite cum apare la un tiff multipage. Ai Previous/Next Page şi Save As pentru fiecare pagină. LE: am căutat pe net un gif animat, se pare că la el n-apar enabled acele săgeţele.. ![]() LE2: am găsit! Options - Extract all frames, apoi alegi calea şi formatul dorit.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ nick anterior: Dad Savage | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| 14. Mda, m-am încurcat la „a scoate un gif animat din nişte frame-uri”. ![]() Ca la mulţimi, „cutare mulţime include cutare element” şi nu „cutare element este inclus în cutare mulţime”. ![]() Dacă nu reuşeşti cu IrfanView, poate te orientezi către alte tool-uri free, gen AniTuner, care e el gândit pentru animaţii de cursoare, dar poate exporta şi-n gif animat, avi, flash. Altul ar fi UnFREEz.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ nick anterior: Dad Savage | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Quote:
Probabil am fost Daltonist la ora aia ... deci Nr.15
| ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
16. adica ma ajuta cu ceva? creste performanta? Odata setate afinitatile se pastreaza sau dupa restart trebuie setate din nou? Care e ideea, sa incarc balansat ambele nuclee?
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
16. Teoretic ar creşte performanţa dacă programele ar folosi cele 2 procesoare, dacă ştiu să le folosească. Afinităţile nu cred că se păstrează după restart. După mine, stai liniştit, nu te lega la cap. Evident, nu te reţin din a căuta răspunsuri pe net.
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Quote:
)
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
17. Extragi (demux) audio/video, comprimi ce-ai nevoie, compui (mux) la loc mkv-ul. Simplu. MKVToolnix -- Cross-platform tools for Matroska
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |