Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Thread Introduction
Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread.
Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar.
A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-07-2008, 19:00   #581 (permalink)
Registered User

voi faceti misto de mine, pe cuvant. cred ca iau foc la ce nervi am. deci, programul ala recomandat de voi nu are nicio treaba cu ce am intrebat eu. eu vreau, ca si la virtualdub, sa tai o bucata. dar, elementar, vreau sa vad de unde pana unde tai, si ca sa fac asta, e logic ca trebuie sa imi deruleze cumva filmul, ori softul asta nu are nicio astfel de optiune. ca atare dupa ce sa tai? dupa ureche?

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 22:30   #582 (permalink)
Registered User

R@Z0R's Avatar

175. Am nevoie de ajutorul vostru din nou Va rog mult ! deci problema este urmatoarea, ajung acasa verific mailul ,cand vad 200 mail unread -raman masca . wtf ? deci primesc spamuri la 30 secunde maxim poate chiar mai rapid, cum fac sa scape de ele, sa nu mai vina ?? ce pot sa ii fac ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	spam.JPG
Views:	35
Size:	57.8 KB
ID:	371189  

R@Z0R is online now    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 23:03   #583 (permalink)
Registered User

175. e yahoo, right?
ai la options->mail posibilitatea sa iti pui filtre. pui acolo, ori anumite cuvinte, ori o anumita adresa, ori ambele, etc etc. te descurci tu

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2008, 23:32   #584 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
voi faceti misto de mine, pe cuvant. cred ca iau foc la ce nervi am. deci, programul ala recomandat de voi nu are nicio treaba cu ce am intrebat eu. eu vreau, ca si la virtualdub, sa tai o bucata. dar, elementar, vreau sa vad de unde pana unde tai, si ca sa fac asta, e logic ca trebuie sa imi deruleze cumva filmul, ori softul asta nu are nicio astfel de optiune. ca atare dupa ce sa tai? dupa ureche?
Derulezi in orice aplicatie (vlc, mplayer) si notezi timpii, alt-tab, tai, repeti pana cand te plictisesti.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 01-08-2008, 00:33   #585 (permalink)
Registered User

R@Z0R's Avatar

Thanks Mandea..ma gandeam eu ca gasesc asa ceva dar imi era cam lene am rezolvat-o

R@Z0R is online now    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 17:42   #586 (permalink)
Registered User

voodoo's Avatar

176. Am instalat XP peste alta instalare cu scopul de a pastra toate setarile/programele. Cand am intrat in XP am observat ca Program Files s-a pastrat, userul vechi apare in Documents & Settings si mai am si directorul XP-ului vechi. Problema e ca nu pot accesa acel user si mi s-au dus si toate setarile (chiar daca programele au ramas instalate, nu le pot accesa) ,iar eu nu le pot reinstala (daca puteam, formatam de la inceput) . Exista vreo metoda sa recuperez tot ce era in Registry si eventual sa accesez userul vechi?

voodoo is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 14:40   #587 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

177. Am incercat sa-mi reinstalez Win-ul acum cateva zile. Din pacate amd at peste o problema.
Am lasat in Calc doar 2 HDD (Seagate amandoua - unul de 120 si unul de 300 Gb). Unul pe ATA 133 (banuiesc) si unul pe SATA. Pe cel SATA am facut o partitie mica de 14 Gb pe care vreau sa bag XP-ul.
La bootare am ales partitia respectiva pentru install dar cand sa continue instalarea acesta imi spune ca pe parittia respectiva nu se poate instalata MBR-ul si ca sa ma intorc la ecranul de selectie al partitiilor si sa aleg alta pt instalare.
Primul HDD in dreptul lui scrie Dynamic Disc si fara litera de drive la al doilea in dreptul fiecarei partitii scrie NTFS.
Am incercat sa las doar hardul pe care vreau sa instalez Winul dar nu il vede deloc in calc (probabil pt ca este pe SATA).
Problema este ca am facut o versiune de Win cu nLite si am bagat pe el driverele de SATA si in mod normal din ce am mai intrebat pe ici pe colo ar fi trebuit sa le ia singur la instalare, dar din cate se pare nu se intampla asta ...

CE pot face in afara de solutia cu discheta? Si daca este sa aplic solutia cu discheta de unde pot gasi driverele respective? Sunt clasice? Sau depinde de la MB la MB?

Multumesc.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2008, 07:18   #588 (permalink)
Registered User

cretud's Avatar

177. Nu ai pus driverele care trebuie cand ai facut cd-ul de win cu nLite. Poti sa setezi din BIOS ca SATA sa nu fie nativ (adica sa-l vada ca IDE) si apoi poti sa instalezi sistemul ca o sa iti vada HDD-ul. Dupa ce instalezi, poti sa treci pe sata nativ daca vrei.
Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW

cretud is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2008, 13:06   #589 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

177. Cum se numeste optiunea respectiva in BIOS? Deci asta sa fie cauza pentru care nu ma lasa as scriu nimic pe hardul de SATA?

Sau conteaza si unde este asezata partitia pe hard? (mai la inceput sau la sfarsit)?

Pe situl ABIT la KN9 (modelul meu) exista driverele pentru chipset (nForce4 Chipset Driver 667win2kxp32) in el am gasit un readme care spune ca acel driver contine:
WinXP IDE PATARAID driver version 5.52
WinXP IDE SATARAID driver version 5.52 (WHQL)
WinXP IDE SATA_IDE driver version 5.52 (WHQL)

SATA_IDE sa fie driverul de care am eu nevoie?

Last edited by TheCrusher; 07-08-2008 at 14:10..

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2008, 14:27   #590 (permalink)
Asi
Registered User

Asi's Avatar

178. - Cum pot sa inserez o imagine intr-un mp3?, adica cum pot sa bag in mp3 imaginea de la artwork, astfel incat sa nu existe 2 fisiere (mp3-ul +artworkul)
daca dau load artwork in winamp, creeaza un jpg (dublura cu ce i-am dat cu acelasi nume cu mp3-ul (evident cu .jpg)..
am cateva mp3-uri care au artworku bagat direct in mp3, deci se poate..

178: am gasit.. winamp e impotent din punctu asta de vedere, dar programe de genu "Tag & Rename", sau "EasyTAG", pot face un embed de artwork direct in mp3

Last edited by Asi; 07-08-2008 at 15:13..

Asi is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2008, 15:28   #591 (permalink)
Gimme a fix

EyED0L's Avatar

179. Cum pot shimba MAC-ul la placa de retea in Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition ?

EyED0L is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 01:19   #592 (permalink)
Banned

180.

Salut,

Recent am descoperit ca in Task Manager nu mai am taburile si butoanele necesare, desi functioneaza din taste. Am atasat si o poza.

Tind sa cred ca problema a aparut dupa ce am instalat si dezinstalate cateva programe. Cred ca dupa ce am scos iTunes.

Stie cineva care e solutia fara a reinstala Windowsul? Mentionez ca am WinXP SP3.

Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	task_manager_bugged.JPG
Views:	22
Size:	48.1 KB
ID:	373483  

L3n1m is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 08:16   #593 (permalink)
Registered User

180 : dublu click deasupra tabului username.

silverstorm is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 12:47   #594 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

181.
in ultimele zile am observat ca dupa ce dau Shut down calculatoruls e pune sa se opreasca dar ajunge la "Saving Settings" si acolo ramane...nu se opreste nici dupa minute bune
nu se intampla intotdeauna...este aleator
ceva paperi care ar fi cauza?
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

axterix is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 13:58   #595 (permalink)
Darkly Dreaming

Unbreakable's Avatar

181. Incearca sa instalezi User Profile Hive Cleanup Service de la Microsoft. Ar trebui sa rezolve problema cu shutdown-ul foarte lent...

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 14:18   #596 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by silverstorm View Post
180 : dublu click deasupra tabului username.
Thanks alot

L3n1m is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 15:58   #597 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

179.

In terminal scrie:

Sudo ifconfig eth1 down

Sudo ifconfig eth1 hw ether xx:xx:xx:xx:xx:xx (adresa mac)

Sudo ifconfig eth1 up

Sudo /etc/init.d/networking stop

Sudo /etc/ini.d/networking restart

Presupunand ca eth1 este placa de retea (ca sa vezi care e cea pe care o vrei scrie un sudo ifconfig)

My Lost Shadow is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 16:32   #598 (permalink)

Dad Savage's Avatar

182.

de cateva zile imi tot apare dupa restart in taskbar,language bar-ul,chiar daca il dezactivez de fiecare data

se poate scoate cumva permanent?

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 16:46   #599 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

182. Incearca sa dezactivezi ctfmon.exe din msconfig.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 16:56   #600 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez View Post
182. Incearca sa dezactivezi ctfmon.exe din msconfig.
Nu doar din msconfig.
Read this: http://www.pchell.com/support/ctfmon.shtml

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules