![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #661 (permalink) | ||
|
207. Am un calculator care a fost conectat la un televizor, nu stiu exact ce s-a umblat in el dar acum orice fereastra se deschide pe el, se deschide pe alt display, display care nu mai este conectat la calculator, cum pot sa mut fereastra respectiva inapoi in primul display? Precizez de la inceput ca si fereastra de properties care ar trebui sa apara la click dreapta apare tot in displayul gresit.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #662 (permalink) | ||
| 207. Te duci in Display Properties > Settings, dai click pe al doilea display si debifezi "Extend my Windows desktop onto this monitor".
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #665 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum s-a rezolvat prin scoaterea placii video.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #666 (permalink) | ||
|
Ah, lol. Pai bajbaiai si tu dupa ea, pana o prindeai cu mouse-ul si o aduceai in display-ul care trebuie. Eu asa am facut cand am patit o chestie similara...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #668 (permalink) | ||
| 208. Adobe Premiere sau converteste-l in format DVD si sunt o multime de softuri care rip-uie muzica de pe DVD. Eu am folosit ultima varianta!
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #669 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
210. Cum pot scoate un calculator de pe un domain, fara sa dau reinstall la Xp. Sa explic un pic. Am instalat Xp-ul pe un calculator legat intr-o retea cu domain, fara a sa vreau sa-l bag in domeniu. Insa am uitat cablu de retea si s-a instalat singur pe domeniu iar acum nu pot sa-l accesez. Si nici nu am optiunea de a intra pe doar calculator (nu pe domeniu), nici macar optiune de shutdown n-am, trebuie sa-i dau reset de la buton. Am incercat cu Hirens sa resetez parolele administratorului si userului, insa degeaba. Exista alta posibilitate de ai da reinstall la windows (e o masina slaba si stau mult la reinstall). | ||
|
| | #671 (permalink) | ||
|
211.O mica intrebare, am un soft (Feed Reader) cand vreau sa adaug un nou site la el (de obicei) dau click pe icoana de feed din bara browserului (FF) si acesta imi ofera cateva optiuni: feed la posturi, feed la commneturi. Ideea este ca la posturi am doua optiuni, una Atom si una RSS, mai exact ce face Atom? Care este diferenta intre ele?
|
| | #672 (permalink) | ||
|
211. http://www.problogger.net/archives/2...-the-big-deal/ Din cate zice omul ala acolo: For one, RSS does not allow any well-formed XML markup in it’s content. This is very bad when it comes to using RSS-syndicated content elsewhere. In fact, it only supports plain text or escaped HTML which, without getting into the technical issues surrounding that, simply means it’s very difficult to work with. RSS has only three required fields on a per item basis- title, link and description. There are a variety of optional fields but some key features, such as a “last updated” field are missing. Atom is a relatively recent spec and is much more robust and feature-rich than RSS. For instance, where RSS requires descriptive fields such as title and link only in item breakdowns, Atom requires these things for both items and the full feed. And my favorite - Atom feeds provide an “updated” field which means that any feeds that are modified have a timestamp associated with them. Trust me when I say I find this useful.
__________________ Bigb | |||
|
| | #678 (permalink) | ||
|
Poti face feed si pe mail, si pe Google Feed sau pe un soft de citit feed-uri (eu folosesc cu Feedreader 3 si sunt mai mult decat multumit de el). Ce trebuie sa faci este foarte usor: ori apesi pe butonul de Feed care a inceput sa se gaseasca pe orice site ori pe icoana de feed din bara browserului si alegi la ce vrei sa faci feed. Tu vrei la threadul asta da? Daca folosesti firefox da clic stanga pe icoana de feed in bara si alege Software - RSS Feed, o sa-ti apara o imagine care sa intrebe cum vrei sa faci feedul, iar daca folosesti Feedreader 3 acesta v-a fi automat bagat in bara de feeduri a softului. Bafta.
|
| | #680 (permalink) | ||
|
209. BSP - ALT+E şi adaugi în playlist filmele după ce în prealabil te-ai asigurat că subtitrarea şi filmul au acelaşi denumire. Unele skinuri au un buton direct pentru playlist, respectiv pt. un buton ce schimbă funcţia Repeat (one, random, all, off)
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|