![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #741 (permalink) | ||
| Quote:
Dai printscreen si deschizi Paint, CTRL+V sa dai paste si dupaia Save-As selectezi JPG ca si extensie. Mai poti folosi Pluginul de Mozilla Firefox FlashGot - pui cursorul de la mouse pe imagine si dai CTRL+F1. | |||
|
| | #743 (permalink) | ||
| 240. Screenshot Captor (Screenshot Captor - Mouser - Software - DonationCoder.com) (freeware)
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #744 (permalink) | ||
|
240. Pai vezi ca sunt o droaie de programe pt. screen Capture (!Quick Screen Capture - asta are optiune si de auto save; FastStone Capture etc) In 2 min de cautat pe google gasesti cate vrei. dar crede-ma cea mai simpla metoda fara registration etc etc ramane varianta cu paint, simpla si eficienta. | |||
|
| | #746 (permalink) | ||
| 248. Ai verificat cu memtest memoriile? 249. Se poate folosi un program de pus muzica si sa se poata folosi 2 placi de sunet in acelasi timp (pe una facand auditie si pe cealalta sa curga muzica)? Am 2 chiar 3 placi de sunet cu cea onbord... A testat cineva? Exista un sistem de operare pt asta poate o placa de sunet mai speciala?
__________________ | |||
|
| | #747 (permalink) | ||
| 249. Nu inteleg foarte bine intrebarea dar o sa incerc sa raspund la ce cred eu ca intrebi. Daca ai mai multe placi de sunet in sistem poti seta Winampu' de la Preferences - Options - Allow multiple instances si la fiecare instanta setezi o alta sursa de semnal de la Preferences - Output - DirectSound - Configure - Device iar in felul asta fiecare placa de sunet va scoate ce-i dai in playlist. Eu foloseam sistemul asta pentru a compara direct placile de sunet dar evident poate avea si alte utilitati...P.S. Daca am inteles gresit intrebarea ignora tot ce am scris mai sus.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #749 (permalink) | ||
| 249. Adica pot sta cu un Creative sound blaster si cu un M-Audio pe sistem? Selectia dintre placi doar din setarile cu mai multe instante si in winamp? Eu vreau sa pun muzica la o petrecere si vroiam sa fac preauditie la piesa ce o sa urmeze... Lumea chiar nu stie ca nu am vazut functional un sitem functional asa. De multe ori am vazut un calculator sau 2 calculatoare si cd player separat plus mixer. Sunt de acoord ca cel mai bine este cd player si mixer...
__________________ | |||
|
| | #750 (permalink) | ||
| Quote:
Print Screen -> Paste Screen Capture (CTRL+V or something) -> screencapture001.jpg. simple as that! rezultatele google sunt poluate de programe de captura si am cautat o gramada chiar nu a venit nimeni cu asemenea idee? :< chiar nu e nevoie de intermediari (MS Paint, capture utils) pentru un task asa de simplu si uzual. in fine, am propus functionalitatea aici. keep an eye on that if you're interested
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" Last edited by Aquashark; 10-10-2008 at 14:38.. | |||
|
| | #751 (permalink) | ||
|
250. Ma intereseaza cum pot face un fel de script pentru word sau\si excel. Mai exact vreau cand scriu eu cateva litere dintr-un cuvant el sa imi bage automat cuvantul sau sa imi dea sa aleg din mai multe ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #753 (permalink) | ||
|
251. Ma intereseaza un soft foarte bun si eficient pentru modificarea ID tag-urilor unui numar consistent de mp3-uri. Ma intereseaza cit mai multe functii de bun simt, sa dau la o selectie intreaga acelasi an, album name, artist... eventual un search and replace mai acatarii alea alea.
| |||
|
| | #754 (permalink) | ||
|
Vivio aia face altceva, pe mine ma intereseaza un fel de auto correct .... Johnny: TagScanner sau Tag&Rename
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #755 (permalink) | ||
| TheCrusher Cand am de scris un document mare şi ştiu că am cuvinte lungi şi care se vor repeta mult de-a lungul textului le introduc în AUTOTEXT. Să presupunem că am introdus cuvântul mecatronică, dacă scriu doar meca apare un pop-up care spune să dau ENTER dacă vreau I]mecatronică[/i]. Dacă doresc să scriu alt cuvânt continui tastarea. Acum tu spui că vrei un fel de Autocorector, acela poate fi un Proofing Tools pentru limba română sau pentru altă limbă care te interesează. Cred că vrei un fel de T9 petru Win Xp
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #757 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #758 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #759 (permalink) | ||
|
poti sa incerci mai multe variante: mp3Tag 5.9 sau Mp3TagEditor | |||
|
| | #760 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
252.AM si eu o problema: Nu pot folosi USB urile. Conectez deviceul dar nu imi apare nimic in WIn. MP3 ul se incarca dar nu este vazut ca memorie externa. Stickul nu este vazut... A mai intalnit cineva asa ceva? Placa este un Foxconn G31MVK.
__________________ traim in Romania ...si asta ne ocupa tot timpul . Last edited by GoldDigger; 14-10-2008 at 23:01.. Reason: Sper sa fie nr corect. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|