Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Thread Introduction
Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread.
Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar.
A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii.

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 10-12-2008, 21:52   #1021 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by M1hn3A View Post
aha

alt sfat ?
... nu de alta, dar s-ar putea sa te trezesti cu contul de pe CG in aer .

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2008, 22:24   #1022 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doggfather View Post
318.am instalat unu fresh fara sa-l sterg pe cel cu buba , vreau sa dezactivez deep freez de pe sistemul cu buba din windowsu nou , se poate ? dupa care vreau sa sterg windowsu nou , plz help > thx
Raspunsul scurt e nu. Si daca versiunea de DF e peste 6.0, si raspunsul lung e tot nu. Il poti "dezactiva", dar nu mai pleaca sistemul. Ce ai povestit tu se poate intimpla (de exemplu) daca ai o eroare pe hdd exact intr-un punct unde-si tine DF-ul cele citeva fisiere esentiale. Si acelasi lucru se intimpla si daca stergi manual oricare dintre respectivele fisiere - sistemul de operare nu se intepeneste intr-un punct.

stiller is online now    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 00:55   #1023 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

Quote:
Originally Posted by Asi View Post
319. Am un document .docx format office 2007, scris cu diacritice, care la mine apar ca patrate. Respectivul document a fost scris pe un windows vista in office2007.

319. Cred ca asta-i cauza.. Ar trebui sa re rezolve daca instalezi European Union Expansion Font Update.

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 09:18   #1024 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

321 Ultima data cand mi-am formatat PC-ul, am reinstalat windows, cateva programe de baza, si driverii (pt placa video, placa de retea, sunet, etc).

Dupa ce am facut asta, i-am dat un back-up C-ului cu Acronis True Image.

Daca ma duc la alt PC, cu DVD-ul pe care am facut back-up, si dau recovery... dupa recovery voi avea pe respectivul PC ce aveam pe al meu la momentul cand am facut back-up-ul ?

Incerc sa fac asta pentru a nu sta doua ore sa reinstalez un windows si programele de baza.

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 09:58   #1025 (permalink)
Registered User

lordsidious's Avatar

Numai daca cele doua PC-uri au acelasi model de placa de baza,HDD-uri identice,placi video de la acelasi producator si-or mai fi si alte constrangeri.

lordsidious is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 15:11   #1026 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Quote:
Originally Posted by lordsidious View Post
Numai daca cele doua PC-uri au acelasi model de placa de baza,HDD-uri identice,placi video de la acelasi producator si-or mai fi si alte constrangeri.
am inteles, deci mai bine stau in banca mea

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 18:38   #1027 (permalink)
Registered User

tkaiw's Avatar

322 un program de time tracker, altul in afara de RescueTime | Free Time Management Software stiti ?
nu imi place pentru ca nu suporta decat 3 luni de inregistrare la varianta free.

nu trebuie sa fie neaparat online

tkaiw is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 23:39   #1028 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

321.
Quote:
Originally Posted by lordsidious View Post
Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
am inteles, deci mai bine stau in banca mea
Nu e chiar asa de 'stricta' socoteala. Important este sa fie o platforma asemanatoare (da, ideal este sa fie aceeasi placa de baza). De exemplu de pe o placa Asus M2N (prima generatie, fabricata la inceputul lui 2007) pe o placa M2N Deluxe portarea a fost un succes. Dar celelalte componente conteaza mai putin sau deloc. HDD-ul nu trebuie sa fie "identic", trebuie doar sa aiba spatiu liber suficient pentru partitia care urmeaza sa fie clonata sau, daca se cloneaza tot discul sursa, atunci discul destinatie trebuie sa fie cel putin de aceeasi dimensiune sau mai mare. Placa video n-are nici o legatura, pentru sistemul clonat este ca si cum ai fi scos placa veche si ai adaugat-o pe cea noua > install driver. La fel pentru drive-ul optic care e plug'n'pray si orice alte componente care exista doar in sistemul 'nou'.

Old 11-12-2008, 23:56   #1029 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Ai uitat sa mentionezi procesorul -- si ala ar trebui sa fie identic. De obicei el raspunzator pentru BSOD-urile care apar in urma unei tentative de genul asta.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2008, 00:14   #1030 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Nu trebuie sa fie identic. La saltul de care am pomenit mai sus (M2N > M2N Deluxe) s-a plecat de la un Orleans 3000+ la un AMD 64 X2 5050. Dar nu stiu cum e la Intel, n-am avut ocazia sa fac treaba asta intre doua sisteme cu Intel.

Old 12-12-2008, 09:55   #1031 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Da, eu cu un Intel m-am ars acum ceva timp. De-aia suflu si in iaurt.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2008, 20:28   #1032 (permalink)
Nick anterior: tot_youu

Preotu*'s Avatar

323.
sal all, am si eu o problema, de ceva timp imi da o eroare cand pun un film in player si nu se aude sonor, deci imi da ca in imaginea de mai jos, daca dau restart nu mai da acea erroare si se aude sonor, dar daca mai las pc`ul asa vreo 20 minute pe urma iar apare la fel, ce tre sa fac? ms
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a.JPG
Views:	42
Size:	36.0 KB
ID:	414599  

Preotu* is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2008, 00:06   #1033 (permalink)
Registered User

324.intampin o problema cu nero 8 foarte ciudata - nu mai vrea sa execute optiunea 'crossfade with previous track' sau daca o face , in loc de crossfade imi baga secundele setate in optiunea amintita dar le umple cu pauza :-) ... are cineva idee ce se intampla ?
ms

idneo is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2008, 21:05   #1034 (permalink)
Nick anterior: tot_youu

Preotu*'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Preotu* View Post
323.
sal all, am si eu o problema, de ceva timp imi da o eroare cand pun un film in player si nu se aude sonor, deci imi da ca in imaginea de mai jos, daca dau restart nu mai da acea erroare si se aude sonor, dar daca mai las pc`ul asa vreo 20 minute pe urma iar apare la fel, ce tre sa fac? ms

??? nu stie nimeni ce sa fac? in afara de reinstal win.
ms

Preotu* is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2008, 22:04   #1035 (permalink)
Registered User

Intel's Avatar

325. Se da urmatoarea "problema": am un HDD extern pe care vreau sa fac backup automat la cateva foldere de pe HDDul/HDDurile din calc.
Cu ce fac asta? Cu un program de synchronize?
Daca da, care e cel mai bun?
Daca nu, cu ce?
Thanks

Intel is offline    Reply With Quote
Old 14-12-2008, 22:25   #1036 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

326

Acum vreo luna am facut un mic upgrade, PC_ul se prezinta sub forma :

E5200 / 4 GB DDR2 / 8600 GT / Sursa antec 430w / 2 x 640 GB WD AAKS SATA 2.
Win XP SP3 si Nod 32 Bussiness.

Problema e simpla : Bitcometul 1.05, in momentul in care incepe sa dea jos torenti devine instabil, si incetineste complet tot sistemul . Nu-l blocheaza, il incetineste, insa deranjant de tare . Daca incerc sa-l deschid uneori crapa el insusi ( si il inchid manual din task manager ). Dw merge brici ( trag doar de pe rsr ), uneori si 7mb, uploadul ok , 2-300kbs .

Inca ceva : bitcometul este instalat pe partitia sistem in program files, iar folderul de torenti se afla pe partitia D ( insa tot a hardului cu sistemul ) . Si beculeste in draci Este facut port forward din router, reteaua este una de cartier, insa destul de ok ( fibra e adusa pana pe bloc, rate de transfer absolut multumitoare ) .

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2008, 00:30   #1037 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Intel View Post
325. Se da urmatoarea "problema": am un HDD extern pe care vreau sa fac backup automat la cateva foldere de pe HDDul/HDDurile din calc.
Cu ce fac asta? Cu un program de synchronize?
Daca da, care e cel mai bun?
Daca nu, cu ce?
Thanks
Macar ai avut curiozitatea sa cauti?
Era simplu.

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2008, 10:27   #1038 (permalink)
Registered User

G3oR's Avatar

327
Am si eu oproblema mi sr inchid softurile cum ar fi[mozila,gomplayer,skype] am inst si windowsu iar da nimic tot asa face nu stiu ce sa-i fac

Last edited by G3oR; 15-12-2008 at 11:26..

G3oR is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2008, 14:51   #1039 (permalink)
Registered User

lucinski's Avatar

De unde as putea cumpara si eu in Bucuresti o distributie de Ubuntu originala pe dvd?

lucinski is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2008, 15:06   #1040 (permalink)
Registered User

F--14's Avatar

Mi se pare funny... De ce ai vrea sa cumperi Ubuntu ? N-ai acces la net ? Si ce inseamna "original" ? Originale sunt si ISO-urile de pe serverul lor si mirroruri. Daca vrei cu coperta, zi asa

F--14 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules