![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #1022 (permalink) | ||
| Raspunsul scurt e nu. Si daca versiunea de DF e peste 6.0, si raspunsul lung e tot nu. Il poti "dezactiva", dar nu mai pleaca sistemul. Ce ai povestit tu se poate intimpla (de exemplu) daca ai o eroare pe hdd exact intr-un punct unde-si tine DF-ul cele citeva fisiere esentiale. Si acelasi lucru se intimpla si daca stergi manual oricare dintre respectivele fisiere - sistemul de operare nu se intepeneste intr-un punct.
| |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
| Quote:
319. Cred ca asta-i cauza.. Ar trebui sa re rezolve daca instalezi European Union Expansion Font Update.
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
| 321 Ultima data cand mi-am formatat PC-ul, am reinstalat windows, cateva programe de baza, si driverii (pt placa video, placa de retea, sunet, etc). Dupa ce am facut asta, i-am dat un back-up C-ului cu Acronis True Image. Daca ma duc la alt PC, cu DVD-ul pe care am facut back-up, si dau recovery... dupa recovery voi avea pe respectivul PC ce aveam pe al meu la momentul cand am facut back-up-ul ? Incerc sa fac asta pentru a nu sta doua ore sa reinstalez un windows si programele de baza.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
| 322 un program de time tracker, altul in afara de RescueTime | Free Time Management Software stiti ? nu imi place pentru ca nu suporta decat 3 luni de inregistrare la varianta free. nu trebuie sa fie neaparat online
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
| 321. Quote:
| |||
|
| | #1029 (permalink) | ||
|
Ai uitat sa mentionezi procesorul -- si ala ar trebui sa fie identic. De obicei el raspunzator pentru BSOD-urile care apar in urma unei tentative de genul asta.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||
|
323. sal all, am si eu o problema, de ceva timp imi da o eroare cand pun un film in player si nu se aude sonor, deci imi da ca in imaginea de mai jos, daca dau restart nu mai da acea erroare si se aude sonor, dar daca mai las pc`ul asa vreo 20 minute pe urma iar apare la fel, ce tre sa fac? ms
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<>DELL P1130<>Logitech Z-5500 | |||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
324.intampin o problema cu nero 8 foarte ciudata - nu mai vrea sa execute optiunea 'crossfade with previous track' sau daca o face , in loc de crossfade imi baga secundele setate in optiunea amintita dar le umple cu pauza :-) ... are cineva idee ce se intampla ? ms | ||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Quote:
??? nu stie nimeni ce sa fac? in afara de reinstal win. ms
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<>DELL P1130<>Logitech Z-5500 | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| 326 Acum vreo luna am facut un mic upgrade, PC_ul se prezinta sub forma : E5200 / 4 GB DDR2 / 8600 GT / Sursa antec 430w / 2 x 640 GB WD AAKS SATA 2. Win XP SP3 si Nod 32 Bussiness. Problema e simpla : Bitcometul 1.05, in momentul in care incepe sa dea jos torenti devine instabil, si incetineste complet tot sistemul . Nu-l blocheaza, il incetineste, insa deranjant de tare . Daca incerc sa-l deschid uneori crapa el insusi ( si il inchid manual din task manager ). Dw merge brici ( trag doar de pe rsr ), uneori si 7mb, uploadul ok , 2-300kbs . Inca ceva : bitcometul este instalat pe partitia sistem in program files, iar folderul de torenti se afla pe partitia D ( insa tot a hardului cu sistemul ) . Si beculeste in draci Este facut port forward din router, reteaua este una de cartier, insa destul de ok ( fibra e adusa pana pe bloc, rate de transfer absolut multumitoare ) .
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #1037 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Era simplu.
__________________ | |||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
Mi se pare funny... De ce ai vrea sa cumperi Ubuntu ? N-ai acces la net ? Si ce inseamna "original" ? Originale sunt si ISO-urile de pe serverul lor si mirroruri. Daca vrei cu coperta, zi asa
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |