![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #1041 (permalink) | ||
| lucinski: https://shipit.ubuntu.com/ Sau trage-l de pe net. E open source, sa stii. ![]() Btw, e CD, nu DVD...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
| Quote:
Deci, iezista in Romania shop ubuntu sau nu? Din pacate pe site-ul lor nu scrie ca ar fi asa ceva. | |||
|
| | #1043 (permalink) | ||
|
Pai daca erai convins, de ce ai mai postat ? Google si tu "Ubuntu shop Romania" si o sa vezi ca nu prea gasesti nimic.Cine ar vinde un SO free ? Ar da banii pe CD si l-ar vinde mai scump sau cum ? Nu e o afacere In plus, cred ca e ilegal sa-l vinzi fara aprobarea lor. Adica e legal sa-l distribui free, dar nu sa-l vinzi.Nu-l comercializeaza in forma aia decit Canonical probabil. Vad ca stiai si linkul sa-l comanzi, deci go ahead. Sau vezi pe linkul lui DrBonez. Si nu te supara, ca n-am vrut sa fiu rautacios, am zis doar ca e funny
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
| 328. Ar trebui sa fie o optiune "Disable screensaver" in Preferences > Video (bifeaza "Advanced").
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| Quote:
Unul singur inca mai are patrate, dar ala e scris cu alt font cred (arial), si ar trebui sa caut fontul respectiv (cu tot cu diacritice) banuiesc | |||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| 330 Salut, de multe ori cand aprind computer-ul .... dupa ce intra in windows, imi apare imaginea de la antivirus (aia in care se incarca el)... sta putin si apoi pur si simplu nu mai raspunde la comenzi, dau un click dreapta pe desktop, imi ramane cursorul in forma de clepsidra, incerc sa apas pe "Start" ca sa dau restart, nu merge, se blocheaza.... faza asta mi se intampla numai cand il aprind, daca reusesc sa il aprind si sa mearga bine din prima, nu face figuri pana il sting... El nici nu lucreaza in timpul asta.... adica, nu se aprinde beculetzul ala roshu si nici nu cåråie ..... Folosesc Win XP, si nu se pune problema de resurse, ca am suficiente....
| |||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Quote:
Sa vezi ce bani facem de paste cu iepurasii
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |