![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #101 | ||
| Quote:
Ori nu explici tu bine, ori nu înţeleg eu. Din câte înţeleg, totuşi, tot trebuie să marchezi fişierul, separat, pentru copiere şi apoi să-l verşi în altă parte. Tot Copy/Paste. ![]() Altă variantă, văd eu, ar fi 2 instanţe de WinExplorer ne-maximizate şi drag&drop, eventual drag&drop cu click dreapta şi alegi Copy sau Move după nevoie.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #103 | ||
| 30. I-am zis de Total Commander, nu e interesat. ![]() Dacă nu vrea TC şi al său Synchronize, poate va folosi alte softuri de sincronizare, cam am senzaţia că de asta e interesat, de fapt. ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #104 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | 33. In Excel, ce trebuie modificat la scriptul atasat sa-mi converteasca din cifre in litere corect? L-am facut sa mearga cat de cat, dar nu-mi plac unele lucruri. Ex: -La 23,43 imi face douazeci treiLeisipatruzeci treiBani, in loc de douazecisitreiLeisipatruzecisitreiBani -La 100,01 imi face unusuteLeisiunuBani, in loc de osutaLeisiunBan functie lei.txt | ||
|
| | #105 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: In fatza PCului .... prin Capitala | 30. soft de sincronizare? Nici una din solutiile oferite de voi nu ma ajuta. | ||
|
| | #106 | ||
| 34. In strong DC++ cum scap de mesajele private automate trimise de hub-uri? Ce setare trebuie sa fac?
__________________ Last edited by ak2000; 07-04-2008 at 16:04. | |||
|
| | #107 | ||
| 33. De ce nu pui un spaţiu înainte de „lei”.. ? ![]() Nu faci verificare pentru a adăuga un „şi” pentru „douăzeci şi trei Lei”, de exemplu. [code] Case Else Lei = Lei & "Lei" [/code] Spaţiu înainte de „şi”, „bani”.. Nu faci verificare pentru a adăuga un „şi” pentru „patruzeci şi trei Bani”, de exemplu. [code] Case Else Bani = "si" & Bani & "Bani" [/code] Merge codul ăsta scris aşa ? [code] Case "One" Bani = " And unBan" [/code] Spaţiu înainte de „sute”. Nu-ţi apare „o sută” pentru că nu l-ai pus tu să scrie. Aici faci doar verificare pentru existenţa sutelor, nu verifici şi dacă cifra sutelor e 1 (sută) sau 2..9 (sute). ![]() [code] ' Do we have a hundreds place digit to convert? If Left(MyNumber, 1) <> "0" Then Result = ConvertDigit(Left(MyNumber, 1)) & "sute" End If [/code] Programul nu face ce nu-l pui tu să facă. Sigur tu l-ai scris sau doar îl modifici? Că dacă e să mă iau după modul în care îl învinuieşti că nu ţi-afişează cum vrei tu... ![]() ak2000, cască ochii după numerele de ordine. Trebuie incrementat ultimul. ![]()
|
| | #108 | ||
| 35. Cum fac sa vad toate detaliile despre posesorul unui Site , de exemplu: proprietar,adresa,nr telefon,data cand a fost creat site-ul ..etc .. toate informatiile posibile . Stiu ca era un Site unde introduceam Linkul si imi afisa aceste lucruri ![]()
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() Petitie online pentru drepturile gamerilor din Romania. Click Aici | |||
|
| | #109 | ||
|
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #110 | ||
| 35. mersi mult de tot ![]() 36. cum fac sa accesez siteul torrents.czone.ro ? trebuie niste DNS-uri speciale.. imi poate spune cineva despre ce dns-uri ar fi vorba ?
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() Petitie online pentru drepturile gamerilor din Romania. Click Aici Last edited by R@Z0R; 07-04-2008 at 18:00. | |||
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | 37. Ce trebuie sa fac pentru a vedea dvd-uri video folosind ffdshow (si WMP)? Initial am crezut ca e de la calculator, insa apoi am incercat pe alt calculator si e aceasi problema. Inainte de ffdshow, era folosit k-lite si mergeau fara problema dvd-urile video.
__________________ Reclama interactiva (cu comentarii): | ||
|
| | #112 | ||
| 37. Păi.. cam nimic. Eu mai am şi-un AC3Filter şi ceva Matroska şi CoreAVC pentru HDTVuri, dar, din astea, poate AC3Filter să te afecteze (strict). ![]()
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | 33. Raven, nici nu am zis ca l-am facut eu. Am presupus ca se vede din greselile facute acolo ca nu stiu programare. Am luat originalul de aici http://support.microsoft.com/default...kb;en-us;95640 si am facut adaptarile la lei/bani. Mi-am facut un "chitantier" cu evidenta platilor in excel pt asociatia de blocatari si am nevoie de functia asta sa-mi scrie pe chitanta suma platita in litere (asta e motivul pt care nu las spatii intre cuvinte). | ||
|
| | #114 | ||
| 33. Ce nu menţionezi, se poate presupune. ![]() Vezi că, dacă explici, ne înţelegem cât de cât? Din câte ştiu, pe chitanţe nu există spaţii între literele valorii, dar Lei/Bani au spaţii înainte.Nu e greu de modificat, dar n-am VB disponibil să testez şi mi-e lene să testez ca orbetele. Dacă vrei să bibileşti la el, ai mai sus indicaţii. ![]()
|
| | #115 | ||
| 38 Am un laptop Toshiba cu hdd de 200 gb, cu Vista Home. Este impartit in doua dar mine nu imi place asa vreau sa fac prima partitie mai mica , am incercat cu Acronis dar nu imi da voie, a doua partitie daca vreau sa o modific pot..dar prima nu. Cine a facut asta si cum?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Elta 5.1 http://www.speedtest.net/result/279489587.png | |||
|
| | #116 | ||
| 38. start-tasteaza: computer management-disk management- shrink pe C.
__________________ intr-un vesnic upgrade........ | |||
|
| | #117 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | AC3Filter dupa cate stiu e pentru sunet, la mine nu are nici imagine. Cred ca o sa deschid un thread separat...
__________________ Reclama interactiva (cu comentarii): | ||
|
| | #118 | ||
| 37. Dai afara ffdshow si instaleaza K-Lite Codeck pack, iar acolo iti alegi doar cateva codecuri CyberLink pt mpeg2, ac3 pt sunet, xvid si divx pt avi. In K-Lite ai si MediaPlayerClassic, are si ala codecurile lui incluse pt mpeg.
__________________ ![]() Last edited by pruny; 08-04-2008 at 17:18. | |||
|
| | #119 | ||
| 37. Singurele versiuni de Windows care au decoder MPEG2 inclus sunt Vista Home Premium si Vista Ultimate. Nu mai stiu daca este si XP Media Center Edition pe aici, dar parca nu. Instaleaza DScaler Codecs si o sa mearga foarte bine. http://www.free-codecs.com/download/...EG_Filters.htm
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #120 | ||
| Da, ai dreptate, Xp-ul are doar mpeg2splitter. Trebuie instalat Dscaler sau Cyberlink pt decodare.
__________________ ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|