![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1181 (permalink) | ||
| 360. Exista vreun programel free, mic (de preferinta portabil, i.e. fara installer) care sa scaneze driverele instalate in sistem si sa caute update-uri pentru ele? Cu alte cuvinte, un fel de FileHippo Update Checker, dar pentru drivere. Stiu ca teoretic si Windows Update face asta, dar nu prea am incredere in el la capitolul asta.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1182 (permalink) | ||
| 361 Exista vreo diferenta de performante daca instalez un hdd sata in mod IDE sau in mod AHCI? Intreb ca tocmai am schimbat hdd-ul ide cu un sata si instalarea a mers normal, dar acum vad in bios ca S-ata era trecut pe mod IDE. Nu pot sa-l trec pe AHCI fara sa reinstalez win. Se va observa vreo diferenta daca reinstalez pe ACHI?
__________________ ym: balasoiurares 0766688596 0744755453 (mai rar la acesta) | |||
|
| | #1184 (permalink) | ||
| 360. tkaiw: E freeware, intr-adevar, dar vrea sa "register a free account" inainte sa scaneze dupa update-uri. As vrea un program care sa-si faca treaba fara sa-mi ceara asemenea chestii in prealabil.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1185 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #1186 (permalink) | ||
| Quote:
Dar daca vrei sa vezi cu ochii tai baga acuma, in configuratie IDE, un HD Tach si fa un test si apoi, dupa ce treci pe AHCI mai fa unul si apoi compara-le. Te vei lamuri.
__________________ | |||
|
| | #1187 (permalink) | ||
|
Faptul ca la nivel SoHo nu ai in mod uzual nevoie de performanta sporita pe care o ofera NCQ nu inseamna ca performanta aia nu exista. In plus, sub AHCI ai si hot swap. Iaca (pentru maniacii care n-au altceva mai bun de facut): http://expertester.wordpress.com/200...ark-advantage/ Last edited by stiller; 17-01-2009 at 17:11.. | |||
|
| | #1188 (permalink) | ||
| Quote:
?Stai linistit caci am facut teste cu si fara NCQ <si chiar am un Raptor>; concluzia mea a fost cea expusa mai sus, adica zero. Cat despre hot swap... Heh, pai daca ar mai si merge ar fi suuuper. Vezi de AICI in jos am tot discutat problema wotswap-ului. De la ICH7 si pana la ICH10, hotswap-ul tine mai mult de noroc si/sau de implementare.
__________________ | |||
|
| | #1190 (permalink) | ||
| Quote:
Problema hot swap-ului este binecunoscuta, nu numai eu sunt victima. Cat despre performanta cu NCQ activat este cam futile sa mai discutam. Omul a priceput ce a avut de priceput si asta-i mai important decat toate scorurile testelor sintetice.
__________________ | |||
|
| | #1191 (permalink) | ||
| 362. Bsod MUP_FILE_SYSTEM error!
Salutare, Observ ca de cateva zile imi apare aceasta eroare. Mentionez ca detin un laptop DELL Vostro pe care am instalat Wndows Vista SP1. Am remarcat ca imi apare aceasta eroare dupa ce m-am "jucat" putin cu un folder pe o partitie. Adica am incercat sa ascund un folder utilizand optiunile din Vista. Dupa ce m-am complicat mai mult decat am rezolvat am apelat la un software ce mi-a rezolvat problema. Insa in momentul in care reveneam la setarile initiale (unlock the folder) imi aparea un BSOD de toata frumusetea. Am revenit la setarile normale...si acu imi pare eroarea cand incerc sa ard o imagine cu PowerIso sau umblu pe partitie cu pricina, respectiv partitia E. Am crezut ca e virusat..am testat, nu e cazul.Apoi am crezut ca e hdd-ul busit...am testat cu Tune-Up Utilities (scanat hdd-ul Thorough, nu normal) si cu utilitare de la Hiren Boot Cd 9.7 si nimic. HDD-ul e ok. Detaliile erorii sunt de forma: 0x00000103 (0x00000001, 0x859a87a8, 0x85e4ef08). Din ce cauza apare aceasta eroare? Oare o reinstalare a sistemului de operare ar rezolva problema?
__________________ Nu am voie cu semnatura mai mare de patru randuri. La a doua abatere voi fi banat. | |||
|
| | #1192 (permalink) | ||
| 361 Inteleg deci ca vizibil nu se simte mare lucru. Eu am sperat cand am schimbat hdd-ul ca nu imi va mai apare in utorrent: "disk overloaded". Dar se pare ca si cu acest s-ata2 tocmai am dat acuma 2 torrente HD si din nou surpriza de disk overloaded.
__________________ ym: balasoiurares 0766688596 0744755453 (mai rar la acesta) | |||
|
| | #1193 (permalink) | ||
|
360. incearca sa-l folosesti . in afara e un cont banal pe care trebuie sa ti-l faci nu iti cere nimic altceva. te poti loga cu contul respectiv pe mai multe calculatoare il folosesc de 1 an si sunt multumit. ar mai fi si http://driveragent.com/ , dar eu am ramas la drivermax.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #1194 (permalink) | ||
|
363 am o captura inregistrata cu tv-tunnerul.cand o bag in virtual dub sa o compresez imi apare aceasta eroare.stie cineva dc?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #1195 (permalink) | ||
|
363. pune si pluginul de MPEG2 pt VirtualDub MPEG-2 plugin for VirtualDub
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #1196 (permalink) | ||
|
363 Sau folosesti VirtualDubMod care are integrate deja diverse pluginuri ![]() SourceForge.net: VirtualDubMod: Files | |||
|
| | #1197 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
buna. de vreo doua zile Vista imi termina toti neuronii...adica sa incep cu inceputul.Sunt un utilizator normal, "regular" cum s-ar zice...am folosit XP de multi ani.nici nu am vrut sa aud de Vista.dar intamplarea fost sa-mi iau un sistem bunicel:Amd Athlon 64 x2 5400+,MB GIGABYTE MA78GM-S2H , memorie Geil PC-6400, 800MHz Ultra CL4 4GB, HDD WDigital 500 GB Green Power,Sapphire HD 4850 512mb si sursa Sirtec de 450.Deci avand 4gb ram si auzind povestile ca nu imi recunoaste Vista x86 +SP1 toti cei 4 gb ram...am zis ca imi pun Vista Ultimate x64...ok.Problemele sunt urmatoarele: se incarca greu,se blocheaza cam des si in mai toate jocurile am lag-uri.Puteti sa-mi dati niste sfaturi?Vista x86 ar fi mai OK?Sau o fi ceva problema Hardware? PS.Azi am fost la o cunostinta care are Vista x86 si ii apar toti cei 4gb in Basic Info | ||
|
| | #1198 (permalink) | ||
|
364.caut un soft pt a emite pe net dar nu pt programe dedicate ca winamp,wmp.vreau ceva sa mi permita sa scot sunet din 'stereo mix' pt a putea folosi orice program pt redarea muzicii
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #1200 (permalink) | ||
|
364.sunt programe gen shoutcast care te lasa sa pui muzica numai cu winampul,eu caut ceva cu care reda muzica din orice program,adica ce se aude din placa de sunet 'stereo mix' si nu line in sau microfon
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |