![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #123 (permalink) | ||
|
40. Asta e bun? http://www.ringbell.co.uk/software/audio.htm
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
| Quote:
Merci Doctor Bonez! | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
40. Hmm... Asta? Download: http://heliso.tripod.com/download/generator/dsg.htm Java: http://heliso.tripod.com/java_hls/tool/generate.htm (ruleaza in browser)
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Doar ca nu reusesc sa fac sa auda sunetul ..hmmm! | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
stie cineva cum eliberez si eu memorie peste 602kb cand rulez cmd.exe din windows? vreau sa rulez o aplicatie si imi trebuie sa am peste 602 kb la "largest executable program size" (apelabila prin tastarea mem). momentan am doar 598k.
| ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ar trebui, dar nu o face. voiam sa incerc un wc '94, un joc de fotbal mai vechi pe care l-am disperat la vremea lui. ciudat e ca pe alt pc, al lui frati-miu, merge, si tot xp are pe el. straniu. la el cand dau mem /c apare mult mai putina memorie libera si ca atare mult mai multa pt largest executable. sa mor de pricep.
| ||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
42. Help pls... Cum fac la jegul ala de Easy CD-DA extractor sa selectez drive-ul pe tabul de rip music ? Am Daemon Tools instalat cu 4 drive-uri virtuale si imi pune un DVD-rom de-ala SCSI virtual acolo si in casuta dropdown nu apare nimic altceva. Ce aberatie ! Am cautat si n-am gasit nimic.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
42. Incearca sa folosesti drive-uri virtuale create cu Nero Image drive parca nu erau SCSI. Sau vezi ca Daemon tools versiunea PRO are posibilitatea de a crea drive-uri virtuale IDE. Sau folosesti un alt prog de ripuit, cum ar fi Winamp versiunea PRO care nu face greata daca e SCSI sau IDE virtual.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, Easy CD-DA m-a enervat... E foarte lent motorul de extractie... Are avantajul ca are toate codecurile posibile in el, dar nu-mi place. Foobar e fulgerica pe linga ala. Ma interesa doar pentru rip, nu pentru scriere, asa ca l-am ras
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
42. Singurul program de audiograbbing "profesional" este EAC. Si, ca de obicei, moka.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|