![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1461 (permalink) | ||
| Quote:
NB este pe auto Vcore era pe auto , am setat TRFC 127 max Degeaba tot nu merge . am incercat sa instalez adobe si BANG blue screen .
__________________ E8200 2.66GHz|Scythe NINJA Plus Rev.B|Asus P5N-D|Mushkin 2x2 800MHz CL4 XP2-6400 Frostbyte|WD 320GB SATA-II 7200RPM 16MB Caviar SE16|Gainward 9600GTx2 512@1750|Realtek 7.1|Samsung 2032BW 20 inch 2 ms GTG|Logitech g15&g5|Enermax liberty 500W "Stiinta a fãcut din noi zei" "înainte sã meritãm sã fim oameni." Last edited by Onimusha_blood; 08-04-2009 at 23:48.. | |||
|
| | #1462 (permalink) | ||
|
452. Am avut acum ceva vreme 2 OS-uri instalate in calc apoi am formatat o partitie cu unul din ele. Cum fac sa nu ma mai intrebe la boot pe care din ele sa-l incarce ci sa intre direct in cel existent?
__________________ Personally it's not God I dislike, it's his fan club I can't stand! | |||
|
| | #1464 (permalink) | ||
|
452. In WinXp faci asta din System Properties > Startup and Recovery > Settings si de acolo umbli la optiuni. Daca ai avut un Linux si ti-a ramas acolo in lista, poti sa faci si curatenie in MBR cu cd-ul de WinXP. Butezi de pe cd, selectezi Repair, te loghezi pe instalarea curenta de Windows si din cmd dai FIXBOOT si/sau FIXMBR. Daca te hotarasti ca asta vrei sa faci te sfatuiesc sa cauti pe Google mai multe detalii si sa fii atent | |||
|
| | #1465 (permalink) | ||
|
444. nu mai are nimeni idei ?care sa fie problema Am bagat memoriile pe o placa de baza abit ab9 , cpu e6400 , am bagat setarile in bios unde arata exact memory voltage and timings e speciala pt OC . pe asus nu am acele optiuni care pe abit sunt . Ce am observat dupa ce bag memoriile pe asus , sursa incepe sa se incalzeasca peste limita normala zic eu si miroase a incins . Am bagat acum 1x2 gb 667 nu stiu ce firma sunt , dar nu am nici o problema . concluzie ... Sa schimb sursa ?... Placa de baza ?... Sa arunc pc pe geam ?.... (lol stau la parter)
__________________ E8200 2.66GHz|Scythe NINJA Plus Rev.B|Asus P5N-D|Mushkin 2x2 800MHz CL4 XP2-6400 Frostbyte|WD 320GB SATA-II 7200RPM 16MB Caviar SE16|Gainward 9600GTx2 512@1750|Realtek 7.1|Samsung 2032BW 20 inch 2 ms GTG|Logitech g15&g5|Enermax liberty 500W "Stiinta a fãcut din noi zei" "înainte sã meritãm sã fim oameni." Last edited by Onimusha_blood; 09-04-2009 at 22:01.. | |||
|
| | #1466 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
453. searchindexer.exe ce este acesta, cum se poate scapa de el. am un prieten caruia ii face cate un fisier de cate 5 giga pe partitie. stiu ca se poate dezactiva, el are windows xp sp3. insa nu mai stiu cum. anyone???
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice. | ||
|
| | #1469 (permalink) | ||
|
454. Cum fac un usb de 32 gb bootabil dupa ce l am formatat NTFS (Winsteupfromusb nu il recunoaste decat daca e fat)
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #1471 (permalink) | ||
|
Ce program trebuie sa folosesc ca sa tai cateva secunde dintr-o melodie ? Si care este si usor de folosit. ![]()
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #1474 (permalink) | ||
| Quote:
Eu folosesc: Audio Sound Editing Software - Edit Mp3, Music & All Audio
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1475 (permalink) | ||
|
457. Am avut un virus mai demult care mi-a afectat registry (win xp), si care pusese fisierele ascunse sa fie invizibile si mi-a suspendat accesul la folder options. Am scapat de el, curatat, scanat, facut bine. Mai am o singura problema, dupa cum vedeti in atasament. Mi-a ramas Explorerul stricat, nu mai incarca anumite imagini. Am comparat cu Opera, puteti vedea ca nu e de la conexiunea de net, pagina se incara normal pe alt browser. Face asa si in afara Explorerului, sunt unele mici aplicatii la care nu incarca imaginile (meniuri la alte softuri, welcome screens, emoticoane la mess, etc). Am dat remove la explorer din add/remove si l-am pus din nou, nicio diferenta. Cum pot sa revin la normal? In afara de format C:\ ? Multumesc.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #1476 (permalink) | ||
|
457. Un repair de instalare de XP.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1477 (permalink) | ||
| Quote:
?
| |||
|
| | #1479 (permalink) | ||
|
458. Dacă ai printre ultimele FFDSHOW instalat şi la rulearea filmului apar în try 2 iconite de la FFDSHOW, clic dreapta pe cea roşie şi FLIP. Treaba merge cu playerele: BSplayer, WMP şi Media player Clasic. Înprincipal cu cele ce nu conţin ele deja codecuri.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |