Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Thread Introduction
Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread.
Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar.
A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-06-2009, 16:16   #1621 (permalink)
Registered User

JOBY PROTOSS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Queremos Paz View Post
506. Cum pot lua sunetul unui DVD? M-ar interesa eventual un soft care chiar asta face, daca nu, macar o solutie de a inregistra de pe line out... Mersi.
Asa ceva? DVD Audio Ripper - DVD movie soundtrack ripper, Rip DVD audio to MP3
Sau free: Free DVD MP3 Ripper - Freeware converts DVD to MP3, VCD to MP3, MPEG to MP3.

JOBY PROTOSS is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:30   #1622 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

506. Dupa cum te-ai exprimat, poti sa folosesti optiunea mute din volum (in systray). Si gata, "i-ai luat" sunetul. Daca totusi te-ai referit la extragerea trackului (~urilor) audio AC3 (sau DTS), cel mai rapid le extragi cu PGCDemux. E free si gasesti link pentru el la forum.videohelp.com. Daca, mai departe, vrei sa convertesti AC3 in altceva (like .mp3), folosesti unul din zecile de convertoare de pe piata (si ma refer doar la cele gratuite). Daca nu ma inseala memoria, poti sa o faci si din playerul foobar2000, care are convertor incorporat. Oricum conversia prin foobar e valabila doar pt AC3, nu si pt DTS. Eu de exemplu convertesc DTS in AC3 cu eac3to, dupa care AC3 il fac .mp3 cu Besweet (via BeLight, ca sa nu imi prind urechile). Te-am lamurit?

stiller is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:36   #1623 (permalink)
Nick anterior: PSCS

Queremos Paz's Avatar

Ai inteles bine la ce ma refeream. Asa e limba romana, are mai multe intelesuri.
Am rezolvat cu IMtoo. Mersi de ajutor.

Queremos Paz is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:59   #1624 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

507. Ca sa nu mai fac al milionulea (exista cuvintul asta?) topic despre recuperare date, intreb aici ceva legat de asta:

Sa zicem ca avem (sub Windoza, da?) un folder cu 10.000 de fisiere pe care il stergem cu shift+delete si dupa citeva secunde ne dam seama ca nu ala trebuia sters, asa ca apasam cancel; prin urmare, dispar doar 4352 de fisiere, celelalte ramin la vedere. Well, este vreo diferenta intre a lasa folderul sa se sterga complet si a apasa cancel pina sa fie "sters" tot continutul? Intreb pentru ca asta am facut eu ieri, si acum constat ca aplicatiile de recuperare date folosite (Get Data Back si Active Undelete) nu imi detecteaza absolut niciunul din fisierele care au apucat sa dispara din folderul ala, asa ca de-aia vreau sa stiu daca acel 'cancel' are vreo insemnatate - ma gindesc daca in mod normal ar trebui sa se "scrie" undeva o informatie despre stergerea acelor fisiere, adica sa fie marcate ca atare, si lucrul asta de fapt sa nu se mai intimple datorita acelui 'cancel'. Asta ar insemna ca atit GDB cit si AU fac totusi logical recovery (scan) si nu physical recovery (scan). Right? Si ar mai insemna ca tre' sa folosesc ceva care stie sa faca raw recovery. Mhm? Cum ar fi?

Alte idei? De exemplu am citit ceva despre Spinrite dar habar n-am daca are sens sa mai pierd alte citeva ore pentru a scana si cu asta. L-a folosit cineva?

PigBrother: I demand you to give a solution. THE solution.

Old 15-06-2009, 17:33   #1625 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

507. SpinRite zice-se ca e tata lor in materie de recuperare. Altul care se da berbec in privinta asta e R-Studio. Din ce-am citit, ambele fac raw recovery, deci merita sa scanezi si cu ele. E posibil intr-adevar ca sincronizarea metainformatiilor sa se faca dupa ce toate fisierele au fost marcate cu steguletul "sters". Pe de alta parte, e la fel de posibil ca eu sa vorbesc din fund si tu sa fii foarte ghinionist.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 18:14   #1626 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

507. Pai depinde ce intelegi prin ghinion. Datele sint acolo - as putea sa pariez. Ele nu se volatilizeaza asa, ca in Star Trek. Dar da, s-ar putea sa am ghinionul sa nu le mai pot vedea, desi se afla "acolo". Spinrite mi se pare un pic depasit - cred ca ultima versiune e de prin 2k4, insa nu-i mai putin adevarat ca in materie de sisteme de fisiere nu s-a produs nimic revolutionar de-atunci incoace si, oricum, daca citeste fizic pe disc fiind insensibil la tipul de partitie / format de pe care citeste, oricum nu conteaza. Cred

Old 17-06-2009, 08:07   #1627 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

508. Buna dimineata ! Ma ajutati si pe mine cu un soft bun de spart parola la un document word, am tot incercat diverse prostii ... dar fara succes ! Tnx

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2009, 13:52   #1628 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

508. Deci, ma dispera documentul asta, nu mai reusesc de nicio culoare sa-mi aduc aminte parola la el Am tot incercat diverse softuri pentru asa ceva, singurul cu care am reusit sa fac ceva este acesta, care imi decodeaza evenimentul, dar din pacate numai primele cateva randuri atat Ce e curios, este ca toata operatiunea dureaza doar cateva secunde, pe cand cu celelalte softuri prin brute-force imi arata cateva zile, dar fara nici un rezultat !

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2009, 16:56   #1629 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

508. Vezi poate ElcomSoft Distributed Password Recovery face treaba.

FOLDING@HOME

Vivio is online now    Reply With Quote
Old 19-06-2009, 21:06   #1630 (permalink)
Nick anterior: retired

509. Am si eu aceasta problema si nu stiu cum sa scap de ea, aceasta fereastra apare si in firefox si in IE, si nu numnai la mine , un vecin mi-a spus ca si lui ii apar , am fost la el si aceleasi chestii + inca una care apare jos in colt , os-ul este vista x64
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled1.jpg
Views:	36
Size:	35.1 KB
ID:	490820  

a.cristian is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 16:54   #1631 (permalink)
Registered User

mikrron's Avatar

510: stie cineva cum pot seta sa se auda sonorul (muzica + sunetele windowsului) in difuzorul din interiorul unitatii ? la scoala pe compaq stiu sigur ca merge dar prin ce metoda..have no clue :-??

mikrron is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 17:07   #1632 (permalink)
Registered User

Agentul007's Avatar

511: as vrea sa stiu si eu dc mediaplayer classic nu imi ia o subtitrare din dvd-ro.... ai dau navigate-subtitles-Romanian sau cum e... si nu imi ia sub :|

Agentul007 is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 17:39   #1633 (permalink)
Registered User

queensoft's Avatar

511. Poate nu are discul subtitrarea in romana
Poate nu e trecuta acolo romana.
Alte limbi merg? Pina acum a mers?
Foloseste VLC sau KMPlayer.
Sau vezi ca a aparut Media Player Classic Home Cinema.

queensoft is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 19:58   #1634 (permalink)
Nick anterior: andy_barosanu

andyc's Avatar

510: Sistemele brand (dell, hp, ibm, compaq etc) au speakerul intern conectat la placa de sunet. Pe un sistem normal nu prea ai cum sa scoti sunet din speaker.

andyc is offline    Send Message via Google Talk to andyc Reply With Quote
Old 22-06-2009, 20:24   #1635 (permalink)
Registered User

512.Cum pot sa intru in Windows xp in setarile pentru ami dezactiva shiftu ca sa nu mai dea eroare de fiecare data cand apas?
Nu-mi spuneti sa-l apas si sa dau acolo ca am facut o prostie si nu mai merge sa apas nicio tasta de 2 ori la rand!Please help!

SaLgY is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 20:36   #1636 (permalink)
Registered User

Agentul007's Avatar

Quote:
Originally Posted by queensoft View Post
511. Poate nu are discul subtitrarea in romana
Poate nu e trecuta acolo romana.
513: are sub in romana ... si nu merge cu nici o sub si varianta de home cinema am la media player classic dar degeaba nu mere

Agentul007 is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2009, 21:53   #1637 (permalink)
Registered User

lordsidious's Avatar

Agentule,încearcă alt player.Sau bagă Vobsub si uita-te in WMP.

lordsidious is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2009, 09:35   #1638 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

Quote:
Originally Posted by SaLgY View Post
512.Cum pot sa intru in Windows xp in setarile pentru ami dezactiva shiftu ca sa nu mai dea eroare de fiecare data cand apas?
setarile de accesibilitate?
Control Panel -> Accesibility options -> si ai butoane de Settings la fiecare chestie si debifezi casuta cu "Utilizeaza comanda rapida" sau cum e in engleza la tine acolo.
1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2009, 11:28   #1639 (permalink)
Registered User

Doggfather's Avatar

513. am un bluetooth ub dongle si nu il recunoaste xp-u ratat , softu se instaleaza da imi apare in tray ca nu il recunoaste , ceva idei ?

Doggfather is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2009, 13:43   #1640 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

514. Stie cineva vreun soft freeware care sa faca OCR? Daca nu, ma multumesc si cu un tool online.

Imi trebuie pentru niste PDF-uri.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules