![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Deoarece apar zilnic tot felul de intrebari marunte, am considerat necesar existenta unui astfel de thread. Orice user care are o problema posteaza aici, intrebarea fiind insotita OBLIGATORIU de un numar (evident incrementati cu 1 numarul intrebarii anterioare). raspunsul pentru acea intrebare avand evident acelasi numar de identificare. Intrebarile care nu au numar vor fi sterse si este recomandat sa nu dati raspunsuri intrebarilor care nu au numar. A se evita orice fel de offtopic, activitatea asta daunand grav sanatatii. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1721 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
546. Cu acronis banuieam ca nu se poate, dar cu ghost(ca nu l-am folosit f. mult) se poate? Chiar nu exista soft care sa faca backup selectiv? | ||
|
| | #1724 (permalink) | ||
|
547. Am nevoie de un soft care sa imi creeze tag-uri ID3 din numele fisierelor MP3 (volum foarte mare). Am incercat cu MediaMonkey, dar nu am gasit o asemenea functie.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1726 (permalink) | ||
|
547. Cheers mate , ma pun pe treaba.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1730 (permalink) | ||
| 549. "Task Manager has been disabled by your administrator" error message In timpul cat ti-a luat sa scrii post-ul asta, puteai baga mesajul de eroare in Google si aflai raspunsul.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1731 (permalink) | ||
| Quote:
Edit: am rezolvat pentru moment... acum sa scap de virus... | |||
|
| | #1733 (permalink) | ||
|
551. Hello. Am un lcd Samsung care are intrare vga pt. pc iar placa mea video este un Ati 4870x2 cu ultimele drivere oficiale pe un windows 7. Televizorul e conectat cu pc-ul printrun cablu vga care are un inversor catre dvi (la pl. video). Vin eu si intreb, de ce maica masii nu am imagine (ecran negru) pe tv atunci cand dau sa extind imaginea de pe pc si pe tv? PC-ul detecteaza tv (nume si rezolutia suportata de acesta) iar tv detecteaza ca este conexiune de la PC dar totusi nu afiseaza decat ecranul negru. Cu putin timp in urma aveam vista si atunci mergea, dar de cand mi-am schimbat monitorul a incetat sa mai functioneze (stiu ca nu are legatura dar totusi...). Deci a mers o perioada si deodata nu mai vrea deloc. Am 2 laptopuri unu`cu xp si unu cu vista (cu placi video ati) si de pe alea merge TV fara probleme prin cablu vga. Aceasta intrebare o pun si din partea a 3 alti amici care au televizoare samsung lcd si au aceeasi problema (lea mers bine o perioada si deodata patesc la fel, unul din ei chiar nemodificand nimic la pc sau os). Pls un help, caci sunt sigur ca nu suntem singurii care avem aceasta problema.
__________________ Jimmy_X aka JimmyTheX.
| |||
|
| | #1736 (permalink) | ||
|
552. Filmul pe care doresti sa il play-ezi (ca despre asta am dedus ca e vorba) are acelasi aspect ratio cu monitorul? ![]() 553. Ai nid help: am un backup de drive V2i (Norton Ghost) convertit in VMDK (extensia VMWare-ului). Cum fac sa il "import" in VMWare si sa il rulez?
|
| | #1738 (permalink) | ||
|
552. 720p scrie probabil in denumirea lor. Cu toate astea, foarte multe filme 720p sau 1080p au aspect ratio diferit (in rezolutia respectiva fiind incluse si barele negre, mai mici sau mai mari - dupa caz). Ar trebui sa scrie aspect ratio al FILMULUI (nu al fisierului) pe coperta discului (daca e original) sau in NFO (daca nu ).
|
| | #1739 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | 553. Am avut un proiect destul de mare de facut ce cuprinde numai foldere si documente word. Problema e ca toate acestea sunt intr-un singur folder (zeci de subfoldere) si cand am vrut sa il copiez altundeva sau sa accesez datele din ultimile foldere imi spune ceva de genul ca numele este prea lung si ca nu poate fi accesat. Ma intereseaza sa pot trece peste aceasta problema sa imi pot accesa documentele si sa mai pot baga alte subfoldere in continuare. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |