![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 |
Poate ca sunt eu nebun, dar am disperat cata arhivatoare am vazut pt. acest format! De unde atatea? Eu cred ca covarsitoarea majoritate foloseste WinZip. Vrea sa vad daca este asa cum zic eu! 10x
__________________ Assassin: fara linkuri in semnatura. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Power Archiver 2000. E free, asta e motivul. Face tot ce face winzip. http://www.powerarchiver.com | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
winzip 8.0 ... ma intreb de ce are numele re register ENDer si keyu' ... l-am uitat .. e vreo legatura?
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ceva intre QwertY2K si GoD2.0 ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
WinRAR pe linie. Vede aproape tot: zip, ace, tar.gz, etc., s.a.m.d.. Plus ca are tot felul de facilitati de genul testat sau dezarhivat toate arhivele dintr-un director. A! Si Windows Commander pentru acces rapid. De unde atatea arhivatoare pentru zip? Simplu: formatul free si destul de usor de facut implementari medii. PS: WinZIP sux | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 | Quote:
Modulurile de SFX pt. Windows sunt foarte mici (compresate cu UPX) si supurta scripting pt. realizarea de instalari! Am in pagina la FullAppz cam toate noile arhive realizate cu SFX Instalation de RAR. Winace are foarte mare modulul SFX si nu are suport de script!!!
__________________ Assassin: fara linkuri in semnatura. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |