![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Salut. Ma intereseaza un counter serios de dialup, care sa numere si timpul necesar conectarii, conectarile nereusite, sa aiba impulsul de durata parametrabila si nu neaparat un minut, cu o interfata utilizator civilizata aka nu FacTel ... Merci. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania |
Cum spuneam... go http://kickme.to/ender2000 P.S. Ender... vi cu berea?
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
Sa mori tu?!!! Pai nu vrei sa-tzi scriu eun pgr inainte de atzi citi postul shi sa te orgasmezi tu aiurea dupa ce il testezi..??? ![]() Am vrut sa te ajut... Scuza-ma! Am uitat ca ai scris in romaneshte...
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Adi[cg] cam greu sa gasesti ceea ce cauti avand in vedere ca 99% din programele de genul asta se bazeaza pe log-ul creat de d.u.n. in plus mi se pare si inutila facilitatea pe care o invoci... nu e mare lucru sa te deconectezi cu aproximativ un minut inainte sa se termine impulsul ca sa ai statitistica corecta ps. factel poate fi configurat si pt impulsuri de durata indivizibila cu minutul offtopic [Modificat de THUNDER pe 18-02-2001 ora 11:39 PM] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
Thunder: nu strica orzu pe gashte!!! Lasa omu' sa se chinuie! Pai nu?!! "... lasa pe cine cunoaste, te rog. "
|
| | #8 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Repetitia e mama invataturii, poate prinde si Vickious... Ma refeream la tentativele esuate, care sunt destul de multe pe linie analogica ... foarte rau ca programele folosesc logul de la dun. Eu ma conectez in mod sistematic in timpul zilei pentru ca e vorba de business si nu de jucat cs noaptea pe serverul de la computergames, deci nu am cum sa ma "deconectez cu un minut inainte de a se termina impulsul". Am dubii ca Factelul stie ce sustii tu, dar ma rog ... prezumtia de nevinovatie. La capitolul interfata sta insa oribil, nu poti da copy-paste pe transele orare de pe o zi pe alta, practic nu are shortcuturi keyboards - a trebuit sa editez direct in registry ca sa nu pierd o groaza de vreme frecand mouse-ul la ultima schimbare de tarif. Ca sa nu mai vorbim de insistenta cu care cere o noua versiune la fiecare demaraj, desi aceasta noua versiune nu exista ... Daca ma enervez scriu eu unul - probabil ca asta ar fi solutia cea mai normala - dar cum in acest moment prefer sa-mi castig banii si timpul liber e prea putin ca sa-mi bat joc de el... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania | "Daca ma enervez scriu eu unul - probabil ca asta ar fi solutia cea mai normala"... Ooooo BRUTUS! "...si timpul liber e prea putin ca sa-mi bat joc de el..." ...Pai shi cu scrisu' asta pe forum.. in zadar cum ramane?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |