![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| soft tehnoredactare si traducator englez-roman
aveti cunostinta despre un program care sa scrie automat in romana dupa un fisier audio? de asemenea, caut un translator electronic din engleza in romana care sa functioneze pe principiul urmator: introduc textul in engleza si el imi da rezultatul tradus in romana. multumesc pt ajutor!
__________________ VVV - Veni Vidi Vici! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Lumea softului abia se chinuie să facă un soft (ex. Nuance Dragon NaturallySpeaking 9) pentru a recunoaşte o dictare în engleză şi tu vrei în română? Credeam că doar eu mă uit la antologia Star Trek (mi-am făcut curaj s-o încep ).Translatoare găseşti pe toate drumurile, dar, iar spun: nu te aştepta la a-i da o carte şi s-o traducă bun de tipărit. De fapt, ce vorbesc eu „o carte”, un paragraf şi e plin de greşeli! Tot the human mind e cel mai bun!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu a fost creat încă acest produs de care ai nevoie. La traducere text parcă era un produs românesc, dar textul era tradus într-un mod hilar cel puţin (erau traduse cuvintele dintr-o frază ca şi cum ar fi fost de sine stătătoare)
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
dati mi un nume dupa care sa caut
__________________ VVV - Veni Vidi Vici! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |