![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows 98 - Problema internet
Buna seara. Ma confrunt cu o problema cu un calculator cu Windows 98. Au fost instalate pe el niste programe de la diversi necunoscuti, gen Emule, Weather Indicator si alte porcarii si nu mai merge internetul. Ping in router am, ping la www.yahoo.com am, ping la www.google.ro nu am, la computergames.ro am. Isi ia IP-ul fara probleme de la serverul DHCP, dar cu orice browser as folosi, nu reusesc sa deschid nici macar yahoo.com, cu toate ca am ping in el. Pe switch-ul unde este PC-ul, am verificat cu un laptop si mergea fara probleme netul. Practic, ce trebuie facut ca sa pot naviga din nou pe internet pe acel calculator ? E ciudat ca am totusi ping in router si la yahoo, computergames si totusi nu se deschid paginile.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Fără complicaţii şi bătăi de cap, reinstall Windows. Procedura n-ar trebui să fie la fel de stresantă ca un XP, să zicem. Deşi partea de detecţie hardware, drivere şi stabilitate nu se poate compara.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
uita-te eventual la setarile din browser (proxy, par example) si/sau incearca sa reinstalezi browserul.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |