![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Unde gasesc si eu documentatie ca lumea despre ASSembler, da ceva care sa explice cat se poate de detaliat totul. Un tutorial ceva.si vreau si ceva de OpenGL. P.S. E foarte important ca orice material imi veti recomanda (daca imi veti recomanda ceva) sa inceapa cu inceputul, adika sa ma invete de la 0 cu notiunile.... pe cat posibil. Thanx anticipat... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| http://webster.cs.ucr.edu/index.html cea mai beton explicatzie de asm pa care-am vazut-o tipu asta rulz
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania | Ieshi bai de pe Connex!
De unde pishcotu' masii ai scos-o p'asta cu "DNS lookup failure.. bleah"??? Ieshi naibii de pe Connex - daca eshti pe el - shi vez ca ambele situri pe care tzi le-au recomandat bajetzii merg struna!
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
bah, varzo, eshti asha de moron ca-mi pare rau ca tz-am dat linku cu chestia aia de asm, nu meritzi bah, na ca m-am enervat (nepopularu reaku )ps: ce chestie, nu ma cert cu viciosu ![]() ... biff-ule, p-aia am dat-o shi io da o iau inapoi
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |