![]() |
| | #11 (permalink) | ||
|
Daca tot ai cumparat un portabil ce are vista pe el cumpara si un kit de KIS (Kaspersky Internet Security) Al meu kit e versiunea 7.0.0.123 d si sincer e combinatia fatala la cam tot ce inseamna "amenintare" si merita fiecare banut investit!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Legat de ce a spus acesta, eu prima data am incercat vista pe un calculator virtual cu vmware workstation si am stat fara antivirus si m-am mirat ca n-am primit nici un virus, desi eram conectat la net si pe acesta. Acum nu stiu daca securitatea este la fel de buna la home edition, ca varianta ultimate pe care am testat-o, dar oricum iti trebuie antivirus, ca doar nu o sa reziste mult.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
) de la el e | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Da, cu condiţia să mai şi facă ceva bălăria aia.. ![]() Am văzut atâtea sisteme infectate de viruşi şi troieni (la modul general denumiţi aşa) în care veghea (adormit, de fapt) BitDefender, de-a lungul anilor, că nu mă poţi convinge cu absolut nimic că-i produsul minune. Windows Defender mi se pare că mănâncă resurse şi mai are de „crescut”.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Avast a fost primul antivir vista compatible,de la inceputul anului trecut ruleaza perfect pe vista,testat de mai multe cunostinte,iar din octombrie pana acuma testat si de mine.Nu ma intere ce antivirus e cel mai bun,pentru mine avast e regele la antivirusi,si da..am incercat mai toate celalalte care exista.Iti recomand cu caldura avast,ma rog..decizia iti apartine
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am avut si eu CA antivirus si pot sa zic ca era cam slab. Am descoperit accidental ca aveam Saburex cand am vrut sa ii trimit unui coleg un patch prin mess care era infectat si de atunci folosesc bibdefender cu succes. Oricum ca optiuni raman kaspersky, nod33, avast si bitdefender, restul sunt sub astea clar | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |