![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cam la toate filmele divx am o problema cu sunetul. Calitativ, e ok, insa e foarte slab. Cu toate volumele la maxim, deobicei deabia se aude inteligibil - depinde insa si de scene. De la ce o fi? Software, hardware, performanta masinii, de la 'inregistrare'? Exista vreun soft care sa remedieze ceva? Am divx mpeg4 3.2.+diferite codecuri. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Depinde ce placa de sunet ai , aveam inainte o placa yamaha ISA si sunetul o lua inintea imaginilor la aproape toate filmele ; am schimabat-o cu un Sound Blaster Creativ si acum merg toate filmele perfect. In general este o problema la divx uri sunetul de background se aude mai tare decat vocile .
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Andrei nu vorbi prostii. NU e o problema generala la divx-uri . Daca tu ai avut-o asta e, insa eu n-am mai auzit de ea. Oricum, ixtl, zi-ne si noua ce placa de sunet ai si ce boxe. Eu, de exemplu am un vortex 1 si amplifica destul de putin. Cu boxele pe care le aveam inainte (2x4W), cu tot dat la maxim, abia daca intelegeam. Insa dupa ce mi-am luat fps1500 se aude chiar FOARTE tare .
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Masina e cam asa: PIII 667, 128M, TNT M64 , mobo VIA am uitat cum ii zice, echivalentul lui i815 - socket 370, sunetul OnBoard, boxe Made in Tara Minunilor (Vaporia).Tocmai m-am uitat la Saving Private Ryan si la scene cu pocpoc si bumbum sunetul si dialogurile sint mai normale, insa la discutii etc. deabia se aude. Si cam asa patesc cu toate divxurile. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pai cred ca e destul de clar ca ai nevoie de niste boxe mai mari. Recomand ceva din gama Cambridge Soundworks, de la fps1500 in sus (dar tot fps, nu dtt!). Si placa de sunet poate ar merita inlocuita (luata inca una, vreau sa zic , dar oricum, niste boxe serioase ar trebui sa faca minuni.
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |