![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Probleme windows
am si io o problema am un calc de cateva luni si tot imi face figuri se reseteaza din unele programe/jocuri imi iese pur si simplu acum mai nou nu merge sa dezarhivez imi spune ca "Fisielrul este alterat" cand vreau sa instalez ceva imi da niste errori cineva zicea ca e de la windows acum am windows xp sp2 dar tot face figuri are cineva vreo idee la de la ce poate fii ? p.s : si dupa ce am terminat de scris mesajul mi-a dat ecran albastru si sa resetat Last edited by AaroN; 29-03-2008 at 15:50.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poate sa fie de la win sau de la hardware ..trebuie testat ....faci memtest intai ..apoi un reinstal sp2 pe curat (sp2 sa fie ok ..nu cu virusi sau alte prostii) si apoi vii si ne zici ce cum merge ...bafta
__________________ Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
abea am instalat driverele de la placa de baza si placa video si mi-a dat erroarea asta dupa ce am dat restart a si daca ar fii de la o anume piesa care ar putea fi, baiatul caruia am dat pc-ul sa-l verifice a zis ca la pus la niste teste nu a fost nici o problema ma gandesc ca poate or fii incompatibile unele piese sau ceva ma gandesc sa-l duc la un service edit 2 : Last edited by AaroN; 29-03-2008 at 19:47.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
am incercat sa instalez aia si imi zice ceva de genu ca nu e spatiu ( am incercat sa-l instalez in C care e de 20GB si mai am 15 liberi ) windowsul e abea instalat, am incercat cu "Hard Drive Inspector" si spune ca e "OK" cred ca pana la urma cel mai bine e sa-l duc la un service ca io singur nu cred ca ii dau de cap acum imi da asta cand incerc sa instalez ala Last edited by AaroN; 31-03-2008 at 18:16.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |