![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Procesoare pe 64
Salut, am si eu o problema. Am un laptop toshiba Tecra M1, 1.5ghz, 512ram, 30gb, 14'' diag. Am gasit un laptop cu o configuratie foarte buna la un pret foarte bun si vreau sa-mi schimb actualul laptop. Este vorba de un HP dv6782 cu urmatoare configuratie: -Procesor: AMD-Turion 64 X2 Dual Core TL-64 2,2 GHz Prozessor -Memorie Ram: 3gb DDR2 -Hdd: 250GB -Video: NVIDIA - GeForce 8400M GS ( 256 Mb dedicati - 1526 Mb share ) Mentionez ca laptopul vine cu windows vista in limba germana, dar am inteles ca se poate schimba limba. Acum intrebarea mea: pot sa instalez pe el toate programele pe care le folosesc eu pe laptopul actual? (dreamweaver 8, photoshop 7.0 (nu vreau sa fac upgrade), winamp, mess, total commander, mai sunt si altele dar nu asa importante) De asemenea, am inteles ca XP pot instala doar daca este XP special pt 64-bit. Ce ma sfatuti sa fac? Laptopul il iau pe la vreo 700euro (nou, in tipla, nefolosit nicio zi) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu se stie..pe hp-ul meu chiar daca as reusi sa pun xp-ul desi nu pot fiindca nu pot baga sata sa fie compatibil chiar daca pe cd am drivere pt sata da ecran albastru in timpul instalarii,asa facea si pe fostul un asus daca lasam sata pe enhanced ,schimbam pe compatibil si nu mai aveam probleme in timpul instalarii, si tare cred ca asa are biosul si laptopul lui mai ales ca face parte din aceeasi serie DV6700...si daca pui xp nu oricum hp nu ofera suport dea cu in colo pt sistemul asta de operare. Plus ca nu ii stiu rostul fiindca vista isi face treaba f bine chiar si in jocuri acum.
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | sa pastrez vista
InFernal sa inteleg ca tu ma sfatuiesti sa las vista? Eu nu ma joc. Sunt web designer, folosesc photoshop 7.0 (e tot ce imi trebuie, desi am si versiunile mai noi), dreamweaver (oricare, il folosesc in principal pt faptul ca pot edita direct pe ftp), tcmd, foobar (urasc winamp, iar foobar consuma mai putin ram si are o interfata ce imi permite o gestionare a listelor mai buna), YM (evident), flash (e la moda), FireFox (imi place iconita), oDC (sunt un sustinator al pirateriei) si Adobe reader (just in case) iar din suita de office imi trebuie doar Excel (imi place sa ma cred important si imi tin evidenta banilor din portofel in excel). Lasand gluma la o parte, ideea este ca laptopul trebuie sa mearga brici pt ca o sa fie copilotul meu aproape zilnic iar clientilor nu prea le place sa astepte pana mi se incarca mie windowsul. Plus ca atunci cand am putin timp liber si sunt singur vreau sa mai lucrez cate ceva, deci rapiditatea este un criteriu important pt mine. Uitati-va si noi, e 5 dimineata si eu lucrez la site-uri... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Uite aici, setul complet de drivere pt windows xp pt laptopul tau http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...3636595&dlc=en Si sint 100% convins ca xp-ul merge exceptional pe el... Cit despre beerforme, uite aici drivere pt xp pe 32 biti http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...3668061&dlc=en Un amarit de google search de 10 secunde......tz tz...
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Fozmos pai stiu ce vrei sa zici si scuze ca nu am pus virgule. Oricum eu am cd-ul de xp cu tot cu driver-ul pentru controllerul sata si da vede partitiile aleg unde sa pun apoi la un moment dat da ecran albastru,ti-am zis asa facea pe laptopul vechi cand lasam sata pe enhanced,iar asta nu are in bios optiunea aceasta de a schimba modul sata. oricum daca zici tu ca merge asa o fi
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |