![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Toshiba Satellite L40 - Driver problems
Buna ziua. Pe laptop-ul de mai sus nu reusesc sa instalez Windows XP SP2. Ajunge intr-un punct al instalarii si nu gaseste HDD-ul. Are totusi 120 GB. Din ce stiam, doar daca HDD-ul are peste 250 GB apare problema de mai sus. M-am dus pe acest link http://uk.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=UK si am gasit un driver, Storage Manager. Il integrez cu nlite in kit-ul de instalare al Windows-ului ? Laptop-ul a venit fara driveri, fara nimic. Licenta de Windows XP SP2 a fost achizitionata separat. Este bun acest driver pentru HDD ? Ce solutie recomandati ca sa instalez Windows XP ? Multumesc.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
In fisierul atasat ai instructiunile de instalare pentru XP, cu mentiunea ca la "Download the Drivers - 4: Search for.." nu mai exista pe site acel pachet cu drivere de care zic ei, si va trebui sa descarci fiecare driver in parte. Daca ai in BIOS optiunea sa dezactivezi functia AHCI, asculta-l pe lordsidious si dup-aia faci instalare normala de XP. P.S: Daca nu ai floppy extern, poti sa faci cum ai zis (integrezi driverul SATA cu nLite) Asa am fost nevoit sa fac la un Acer care nu avea dezactivare pt AHCI in BIOS. How to Install Windows XP on a L40.pdf | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | http://en.wikipedia.org/wiki/Advance...ller_Interface Pe scurt AHCI e chipsetul care se ocupa de HDD, si face ca el sa fie vazut de sistem in mod SATA sau IDE(astfel pierde functiile specifice SATA, de ex hot-plug) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
omule, multumesc mult de tot ![]() tutorialul ala e aur curat ![]() Quote:
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
care ma ajuta si pe mine pls am un toshiba satellite L40 model PSL4CE si nu gasesc driveru sata pt el care ma poate ajuta si pe mine Am incercat si cu nlite si am bagat alte drivere sata dar acelasi rezultat nu imi recunoaste hdd-ul . | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Ai ambele (32bit si 64bit) drivere atasate. http://www.dump.ro/download.php?id=Y...&download=true Aici am urcat o arhiva cu toate driverele pt Tosh L40 (atasat ai si rezumatul pdf-ului postat mai sus cu ordinea recomandata de instalare) Spor la treaba! AHCI HDD drivers ICH8M_32bit.zip AHCI HDD Drivers ICH8M_64bit.zip L40.txt | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Eu am o problema foarte ciudata
Am instalat win xp sp2 asa cum e descris mai sus, singurele probleme pe care insa le am sunt legat de wireless si usb. La wireless nu m-am chinuit sa gasesc rezolvare, pentru ca n-am nevoie momentan. Insa ce ma doare pe mine este ca nu imi merge nici un port usb iar asta este foarte frustrant, am incercat sa-i dau cu update driver din device manager, am luat chipset-ul dupa intel.com, am cautat in fel si chip pe google, insa nimeni se pare nu a mai avut problema asta. Mentionez ca am instalat win xp pro sp2, orice sfat este bine-venit. multumesc!
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
ce fac cu ahci hdd driver?de unde stiu pe care il integrez cu nlite pt hdd meu.mentionez ca am un satelite L40 17Q.iar hhd toshiba-mk1646gsx.vechea pb am vista pe el si vreau sa bag xp.si inca ceva se poate si fara floapa externa cu ajutorul unui stick? ms
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
buna ziua.am si eu un satellite L40-17Q.Am incercat sa bag un vista d 2,81gb luat dp torrentz si a mers bine.s-a instalat,dar nu vrea sa intre in windows.C pot sa fak?sa il sterg si sa instalez XP SP2?ziceam k dak instalam vista asta isi luat el toate driverele si nu ma mai chinuiam.Sau am un prieten kre are un toshiba satellite A200-1MB si el a primit DVD`ul cu win VIsta home premium licentiat pot sa il iau si eu d la el sa il instalez?
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
am toshiba l40 si am facut cd cu nlite. nu merge. am 3 probleme: 1. nu stiu dak sa bag driver cu 32 mb sau 64 mb 2. cand am facut cu nlite cdul. am tastat S si a aparut ca nu gaseste fllopyle. iar apoi dupa ce am dat enter mi-a dat eroare ca iastor.sys is corrupted 3.si cand dau add...dau single driver sau driver folder....si dak dau single driver adaug iastor.inf sau iahci.infsi apoi dau textmode sau PNP ajutati-ma ca am stricat deja 2 cduri | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |