![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pc-ul ingheata constant
Mama lui de calcalator Am asa MSI Neo2FR P35 E6750 2gb Kingmax 800mhz + 2x1Gb Kingmax 1066 Video XFX 7900gs 512mb Hard 120 Seagate 7200 + Seagate 500Gb 7200 8mb Sursa Noname (Kill Power) Problema : imi ingheata sistemul, sunt obligat sa dau restart de la buton. Am incercat: HDtune test complet pe 2 harduri nici o eroare Testat toti ramii la unu da eroare la memtest,scos afara incercat fara si tot ingheata. Intre timp schimbat si placa video deci iese din calcul Proc are setat din bios sa se restarteze daca sare de 70 grade deci nu e el cauza sta constant pana in 50 grade. Reinstalat multe versiuni de windows XP PRO SP2, si taote driverele incercat mai multe pt fiecare. Nu-mi dau seama ce ar putea fi,am observat ca se blocheaza dupa cateva ore daca e utorrent sau alte programe de torrente deschis, daca nu sunt deschise se blocheaza la cateva zile.Am pus la torente sa descarce torrentele si pe hard 1 si pe hard 2 tot se blocheaza. Ma gandesc ca e placa de baza sau sursa dar nu sunt sigur si nu-mi permit sa raman fara calculator ca sa le duc in garantie. Alte sugestii? Mi-a mancat zilele Saru-mana!
__________________ Vand ---> Mouse mx518 | Lumini Pro Softbox | Difuser Flash Gary Fong | Posete Dama Germania | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ma gandeam si eu ca e sursa dar inainte sa schimb placa video,cand imi ingheta, incercam sa intru in task manager si imi aparea ecran albastru cu eroare ati2dvag si restu .... aveam placa ati,acum ca am schimbat-o nu mi mai da dar nu mai apare ecran albastru cand dau ctrl alt del sa intru in task manag. Dar de ce nu se blocheaza intr-un joc sa ucand am 100 de poze in photoshop etc,asa ar fi logic ca are nevoie de putere mare, dar e random cand i se s...... lui Am sa ma uit in log la restart, dar unde la event viewer ? application system sau celelalte?
__________________ Vand ---> Mouse mx518 | Lumini Pro Softbox | Difuser Flash Gary Fong | Posete Dama Germania Last edited by razclud; 30-03-2008 at 20:50.. Reason: le | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
stiu unde e event viewer da nu stiu la care din logurile de acolo sa ma uit
__________________ Vand ---> Mouse mx518 | Lumini Pro Softbox | Difuser Flash Gary Fong | Posete Dama Germania | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| event viewer
eroare suspicioasa la ora 16:17 la Warning "TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts." Tind sa cred ca asta e cauza , mai urmaresc sa vad si daca data viitoare mai apare,poate e vreo legatura intre warning-ul asta cu deschisul torrentului si cu restartul. Cand am plecat a fost exact ora 16:17, am deschis torentele si am plecat, l-am gasit blocat cand m-am intors,monitorul nu a intrat in stand by intre timp era aprins deci s-a blocat imediat dupa ce am plecat. X files aici
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |