![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-am haotizat de tot. Scoteti-ma la lumina. Ultima oara am luat de la reactorcritical v7.17, care m-au deamagit - foarte instabile. Acum ma uit si vad v7.52 (5.21Mb!) din 14feb, si v10.50 (2.37Mb) din 21feb. Care sa le iau? Care cum sunt? Asta ca sa nu mai zic si de DX8.0a de 10.95Mb... Da-le jos cu modemu' daca poti! O sa pun FlashGet-u pe ele, dar ziceti-mi daca stiti ceva de ele, sa nu le iau de pomana... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu te arunca la astea foarte noi (lasa-i pe altii sa le incerce mai intai ) care oricum nu aduc neaparat un plus de performanta si facilitati suplimentare pentru TNT2, cat pentru seria GF2.Baga-ti un 5.xx sanatos. Eu, de exemplu, am o Vanta, dar folosesc 3.53 pentru ca numai cu asta mere TV tuneru'.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Aha! Vreo parere si de la cineva care chiar s-a jucat cu ele? Oricum as incerca dx80a, dat fiind ca e dupa 80. Ce ma mira e ca l-au scos cam repede. Nu e exclus sa mai apara vreo versiune peste cateva luni. De astia cu driverele de la Riva nu se pune, ca au o frecventa ceva de speriat... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 |
bay da' fraieri mai sint unii...bay, nu sinteti obligati sa instalati ultimu' detonator care apare pe net...ce credeti ca castigati, un fps? 1000 fps'uri? Cel mai tare driver pt TNT1/TNT2/M64/Vanta este...5.22 sau driveru' care'l instaleaza Me'ul. Alta e treaba la GeForce256/sdr/ddr/ultra/mx...acolo trebuie 6.xx .
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
6.50 definitiv shi irevocabil. 10ele nu shtie prea multe, e facut in special pt aplicatzii CAD, nu cred ca te intereseaza prea mult partea asta. La 7 ashteapta sa apara finalu. e inca in beta (sau o fi aparut???). Iar de performantza, chiar shi pe vechiul meu vanta se simtzea trecerea la o noua generatzie (se simtzea pt. ca akum am un MX la care nu se mai pune problema).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |