![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Heh am cumparat zilele trecute chip special cu linux rh7.Am bootat de pe cd-uri,totu k dau sa instalez pe o partitie fat32(aici se poate) detecteaza video,monitor totu k.Numa ca NU STIU CE TOT ARE da instaleaza 5min dupa care tot sistemu se blocheaza efectiv fara a mai raspunde .De ce?E din cauza linuxului,nu e ceva conf sau mai e si altceva?
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Exista un bug in installer care blucheaza compu daca dai mount la partitii windows.Dute la http://www.redhat.com/support/errata...-bugfixes.html si ia updateul pt anaconda installer (1.4MB)Citeste si tu documentatia online,motivul poate fi si altul.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Vezi ca daca e prima oara cand pui mana pe linux,daca nu ai rabdare o sa-l stergi dupa cel mult o ora.Incearca mai intai cu beos e mult mai prietenos.Nu prea sunt programe pt el dar interfata grafica si modul in care e gandita bate cu brio kde-ul si gnome
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Man dupa cate am facut ca sa instalez asta tin pana la capat,da problema e ca nu ma intereseaza multimedia ci internetu.Pt multimedia am winme si cred ca e suficient la ora actuala.Apropo am fost la site si nu am gasit patchu.E cam naspha structurat da mai sunt si yo obosit mort akum.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am si eu cd-ul ala de RH7 din chip, si mi s-a blocat si cand l-am instalat pe un harddisc virgin. Se pare ca unul dintre pachetele care se instaleaza are un glitch. Eu pur si simplu am selectat fiecare pachet in parte si am ales exact ce-mi trebuia si dupa aia totul a decurs OK. Da' vezi ca RH7 e cam plin de tot felul de chestii din astea, si iti trebuiesc o multime de patch-uri. Cel mai bine merge RH6.2. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
-relativ off-topik - akum cateva zile am inceput sa iau dp net cei 242 de mega ai phat-linuxului (care nu are nevoie de partitie separata ) ,nu shtiu dc dar mi s-a parut ca aveam nevoie de o skimbare (in bine dak e posibil ) a lui win98se . Acum problema este in felu urmator : 1. pt. drivere shi pt. softu mai obishnuit ( winrar ,winamp etc. ) am nevoie de versiuni speciale LINUX 2. Internet Explorer merge sub LINUX ( destul de retoric ,nu?) ?
__________________ 0 sau 1 sunt EU ! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Byt: Nu stiu daca phat-linuxul e o alegere buna. Oricum: 1. Da. Echivalentul Winamp-ului e XMMS-ul si il poti lua de la www.xmms.org. RAR-ul de linux il poti lua de la www.rarsoft.org. 2. Nope. Web-browsere de linux sunt: - Netscape -> www.netscape.com - Opera -> www.opera.com - Mozilla -> www.mozilla.org - Konquerer (inclus in KDE2) -> www.kde.org etc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |